Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
The Red Guard Choir
INFO CONCERT:
David Duchovny
INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

In Flames

Următoarele evenimente cu In Flames

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre In Flames

Coperta EP In Flames Down Wicked No Good

In Flames - No Good

Trupa suedeză In Flames şi-a surprins fanii în această săptămână prin lansarea unui EP de coveruri, cunoscut sub numele de "Down, Wicked & No Good". Pe acest material putem asculta coveruri după Depeche Mode, Alice in Chains şi Nine Inch Nails. Piesa "No Good" de la Depeche Mode, în varianta In Flames a primit şi un lyric video pe care îl puteţi vedea mai jos.

Videoclip In Flames Here Until Forever

In Flames - Here Until Forever

In Flames ne amintesc de zilele bune ale videoclipurilor animate rock, lansând un clip pentru piesa "Here Until Forever". Acesta este un material de tip stop-motion, amintind de creaţiile lui Tim Burton.

Lacuna Coil te tentează cu noul Dark Adrenaline în ianuarie

Dark, Lacuna Coil, album, lansare, ianuarie. Acestea sunt cuvintele esenţiale pe care trebuie să le reţineţi, deoarece ideea de bază este următoarea: italienii de la Lacuna Coil aruncă în eter... Continuare »

The Unguided au clip pentru piesa Phoenix Down

Au făcut parte din Sonic Syndicate, acum se prezintă The Unguided şi ies în lumina reflectoarelor cu un clip al piesei Phoenix Down care se găseşte pe albumul lansat în... Continuare »

In Flames

In Flames - Where The Dead Ships Dwell (videoclip nou)

Suedezii de la In Flames au postat online videoclipul piesei Where The Dead Ships Dwell, inclusă pe albumul Sounds of a Playground Fading, lansat pe 15 iunie 2011. Noul single... Continuare »

Concert In Flames, live Arenele Romane 1.10.2011

Forţă, energie şi un public extraordinar pentru In Flames la Bucureşti

Suedezii de la In Flames au concertat aseară, 1 octombrie 2011 la Arenele Romane din Bucureşti. Evenimentul a fost organizat de Phoenix Entertainment şi a făcut parte din turneul de... Continuare »

In Flames

Concert In Flames, posibil setlist!

Rockerii suedezi de la In Flames vor concerta în acest week-end, pe 1 octombrie 2011 la Arenele Romane din București. Evenimentul este organizat de Phoenix Entertainment şi face parte din... Continuare »

In Flames

Câștigă un autograf de la In Flames!

Phoenix Entertainment, organizatorii concertului In Flames la Bucureşti vin cu o surpriză pentru fanii înfocaţi. Până pe 20 septembrie 2011 oricine a achiziţionat un bilet şi trimite numele său şi... Continuare »

In Flames

Noctiferia deschide concertul In Flames!

Formaţia Noctiferia se va ocupa de încălzirea atmosferei dinaintea concertului In Flames la Bucureşti. Evenimentul este organizat de Phoenix Entertainment şi va avea loc pe 1 octombrie 2011 la Arenele... Continuare »

In Flames

10 fani In Flames își pot cunoaște idolii

Phoenix Entertainment, organizatorii concertului In Flames de pe 1 octombrie de la Arenele Romane, au pregătit o surpriză pentru fanii formației. Zece dintre aceştia vor avea ocazia să-şi cunoască idolii... Continuare »

In Flames la Bucuresti

Concert In Flames: bilete reduse toată luna iulie

Pe 1 octombrie 2011 scena de la Arenele Romane, va răsuna sub acordurile de death metal ale trupei In Flames. Suedezii au început să cânte în 1990, devenind celebri graţie... Continuare »

In Flames

Trupa In Flames concertează la București

Suedezii de la In Flames cânta din nou în România pe 1 octombrie 2011 la Arenele Romane din Bucureşti. In Flames a luat naștere în anul 1993 la ințiativa lui... Continuare »

In Flames

In Flames lansează disc nou!

Trupa suedeză de death metal In Flames se pregătește de lansare nouă. Până acum, în cei peste 20 de ani de carieră au oferit fanilor 9 albume de studio, al... Continuare »

CLOSE
CLOSE