Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
James Arthur
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
David Garrett

In Flames

In Flames este o trupă suedeză din Gotheburg, creditata ca pionierul genului melodic death metal. Formaţia este activa din 1990 şi a trecut prin multiple schimbări de componenţă. A cochetat cu sound-ul electronic în noul mileniu, experimentând şi cu sample-uri electronice pe ultimele albume.

După 18 ani de carieră, în 2008 trupa vânduse peste 2 milioane de albume. In Flames a bifat 3 nominalizări la Premiile Grammy, câştigând două premii în urma acestora. Formaţia a fost citată des ca influenţă asupra grupurilor metalcore, dar şi asupra actelor melodic death. A cântat la Bucureşti în 2011, la Arenele Romane, unde s-a lăsat cu mosh pit serios.

Grupul are 13 albume la activ, cel mai recent fiind "I, the Mask", lansat pe 1 martie 2019.

Următoarele evenimente cu In Flames

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre In Flames

Lyric Video In Flames Voices

In Flames - Voices

In Flames revine în actualitate după o perioadă de pauză cu single-ul "Voices". Piesa primeşte un videoclip cu versuri, în care vedem imagini filmate cu drona, dar şi o figură misterioasă, cu aerul unui super erou cu un costum rudimentar. Vă invităm să vizionaţi clipul în articol.

In Flames I the Mask Coperta album

In Flames lansează albumul "I, The Mask", revenind la sound-ul mai dur consacrat

Pe 1 martie 2019 In Flames lansează albumul "I, The Mask", ducând discografia trupei la 13 materiale. După câţiva ani de experimente muzicale, trupa revine la un sound ceva mai dur. Am avut ocazia să ascultăm câteva single-uri, iar acum chitaristul trupei oferă detalii despre crearea pieselor noi.

Lyric Video In Flames Burn

In Flames - Burn

In Flames continuă lansările de single-uri promoţionale pentru viitorul LP cu "Burn". Noua piesă primeşte un videoclip cu versuri şi are un mesaj de revoltă şi rebeliune. Vă invităm să îi vizionaţi clipul în articol.

Lyric Video In Flames I The Mask

In Flames - I, the Mask

In Flames lansează single-ul "I, The Mask" la pachet cu un videoclip cu versuri animat şi plin de simboluri ce se leagă de povestea albumului nou. Acest track poartă acelaşi nume cu viitorul LP, care va sosi pe 1 martie. Vă invităm să urmăriţi clipul în cadrul articolului.

Videoclip In Flames I Am Above

In Flames - I Am Above

In Flames a lansat piesa "I Am Above", ca prim single de pe viitorul album. Lansarea e însoțită de un videoclip al cărui star este actorul suedez Martin Wallström din serialul "Mr. Robot". Vă invităm să urmăriţi clipul în cadrul articolului.

Within Temptation Raise Your Banner

Within Temptation - Raise Your Banner (Feat Anders Friden)

Within Temptation îşi continuă experimentul muzical al noului album prin lansarea piesei "Raise Your Banner". Asemenea ultimului single şi aceasta este o colaborare, de această dată cu solistul In Flames, Anders Friden. Melodia primeşte un videoclip cu versuri, pe care vă invităm să îl vizionaţi în articol.

Coperta EP In Flames Down Wicked No Good

In Flames - No Good

Trupa suedeză In Flames şi-a surprins fanii în această săptămână prin lansarea unui EP de coveruri, cunoscut sub numele de "Down, Wicked & No Good". Pe acest material putem asculta coveruri după Depeche Mode, Alice in Chains şi Nine Inch Nails. Piesa "No Good" de la Depeche Mode, în varianta In Flames a primit şi un lyric video pe care îl puteţi vedea mai jos.

Videoclip In Flames Here Until Forever

In Flames - Here Until Forever

In Flames ne amintesc de zilele bune ale videoclipurilor animate rock, lansând un clip pentru piesa "Here Until Forever". Acesta este un material de tip stop-motion, amintind de creaţiile lui Tim Burton.

In Flames lansează albumul "Siren Charms"

În luna septembrie, cei de la In Flames vor lansa un nou material discografic, intitulat "Siren Charms". Trupa pregătește și turneul de promovare așa că avem toate șansele ca suedezii să revină în România pentru un nou concert, după cel susținut pe 1 octombrie 2011 la Arenele Romane.

Lacuna Coil te tentează cu noul Dark Adrenaline în ianuarie

Dark, Lacuna Coil, album, lansare, ianuarie. Acestea sunt cuvintele esenţiale pe care trebuie să le reţineţi, deoarece ideea de bază este următoarea: italienii de la Lacuna Coil aruncă în eter... Continuare »

The Unguided au clip pentru piesa Phoenix Down

Au făcut parte din Sonic Syndicate, acum se prezintă The Unguided şi ies în lumina reflectoarelor cu un clip al piesei Phoenix Down care se găseşte pe albumul lansat în... Continuare »

In Flames

In Flames - Where The Dead Ships Dwell (videoclip nou)

Suedezii de la In Flames au postat online videoclipul piesei Where The Dead Ships Dwell, inclusă pe albumul Sounds of a Playground Fading, lansat pe 15 iunie 2011. Noul single... Continuare »

Concert In Flames, live Arenele Romane 1.10.2011

Forţă, energie şi un public extraordinar pentru In Flames la Bucureşti

Suedezii de la In Flames au concertat aseară, 1 octombrie 2011 la Arenele Romane din Bucureşti. Evenimentul a fost organizat de Phoenix Entertainment şi a făcut parte din turneul de... Continuare »

In Flames

Concert In Flames, posibil setlist!

Rockerii suedezi de la In Flames vor concerta în acest week-end, pe 1 octombrie 2011 la Arenele Romane din București. Evenimentul este organizat de Phoenix Entertainment şi face parte din... Continuare »

In Flames

Câștigă un autograf de la In Flames!

Phoenix Entertainment, organizatorii concertului In Flames la Bucureşti vin cu o surpriză pentru fanii înfocaţi. Până pe 20 septembrie 2011 oricine a achiziţionat un bilet şi trimite numele său şi... Continuare »

In Flames

Noctiferia deschide concertul In Flames!

Formaţia Noctiferia se va ocupa de încălzirea atmosferei dinaintea concertului In Flames la Bucureşti. Evenimentul este organizat de Phoenix Entertainment şi va avea loc pe 1 octombrie 2011 la Arenele... Continuare »

In Flames

10 fani In Flames își pot cunoaște idolii

Phoenix Entertainment, organizatorii concertului In Flames de pe 1 octombrie de la Arenele Romane, au pregătit o surpriză pentru fanii formației. Zece dintre aceştia vor avea ocazia să-şi cunoască idolii... Continuare »

In Flames la Bucuresti

Concert In Flames: bilete reduse toată luna iulie

Pe 1 octombrie 2011 scena de la Arenele Romane, va răsuna sub acordurile de death metal ale trupei In Flames. Suedezii au început să cânte în 1990, devenind celebri graţie... Continuare »

In Flames

Trupa In Flames concertează la București

Suedezii de la In Flames cânta din nou în România pe 1 octombrie 2011 la Arenele Romane din Bucureşti. In Flames a luat naștere în anul 1993 la ințiativa lui... Continuare »

In Flames

In Flames lansează disc nou!

Trupa suedeză de death metal In Flames se pregătește de lansare nouă. Până acum, în cei peste 20 de ani de carieră au oferit fanilor 9 albume de studio, al... Continuare »

CLOSE
CLOSE