Urmărește-ne în Social Media

Edward Sanda - Senorita

Edward Sanda a lansat "Senorita", o piesă ce emană pasiune și romantism. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol, te invităm să-l urmărești.

Cu muzica și versurile compuse de Edward Sanda și Cleopatra Stratan, "Senorita" este o piesă cu iz de vară, cu un sound captivant și dinamic. Videoclipul completează prin imagini mesajul versurilor, iar protagoniștii sunt chiar Cleopatra Stratan, drept "Senorita", și Edward, îndrăgostitul care îi dedică iubirea.

Edward Sanda a debutat cu piesa "Doar pe a ta", un featuring cu Ioana Ignat ce a cucerit topurile de specialitate. Au urmat single-uri precum "Haine scumpe", "Nicio zi fără tine", "În palma ta" (alături de Ioana Ignat), "Vintage" (un featuring cu Lidia Buble), care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube și "În Tandem", alături de Arando Marquez.

De-a lungul timpului, Edward a colaborat cu artiști precum AMNA, Lidia Buble, iar alături de Cleopatra Stratan a lansat "Dragoste, vă rog", o piesă îndemn pentru toți cei care iubesc, dar lasă orgoliile să le conducă mintea și inimile frânte și "Cel puțin o veșnicie". După ne-a purtat într-o "Vacanță în inima ta" și a lansat alături de Vijay un single fresh cu o poveste efervescentă, urmat de "Cu pistolul la tâmplă", "Cum ar fi" (alături de Sandra N) sau "Zici că ai copilărit la Roma", hit care a adunat peste 8 milioane de vizualizări în mai puțin de două luni.

Comentarii