Urmărește-ne în Social Media

world music

Lord of the Dance - Lifetime of Standing Ovations

Poster eveniment Lord of the Dance - Lifetime of Standing Ovations

La cererea publicului, Lord of the Dance revine la Sala Palatului, pe 21 mai 2024, la exact un an distanță de la spectacolul aniversar de 25 de ani. Noul show se intitulează "Lifetime of Standing Ovations" și se anunță a fi o incursiune în fascinanta lume a costumelor sofisticate și a unor coregrafii unicat.

Bilete Lord of the Dance - Lifetime of Standing Ovations

  • VIP - 523,95 lei
  • Premium - 471,44 lei
  • Categoria 1 - 418,94 lei
  • Categoria 2 - 355,94 lei
  • Categoria 3 - 261,45 lei - sold out
  • Categoria 4 - 198,45 lei - sold out
  • Categoria 5 - 156,45 lei - sold out
  • Categoria 6 - 103,95 lei - sold out

Cu milioane de fani în lume, Michael Flatley este considerat la nivel mondial un geniu al dansului, statut dobândit în urma performanțelor sale extraordinare de-a lungul întregii cariere, precum și datorită apariției sale legendare în cadrul Eurovision în 1994 cu trupa Riverdance, dansul irlandez atât de popular la nivel internațional.

În cei peste 25 de ani de la primul spectacol, Michael Flatley și Lord of The Dance au devenit în ochii publicului sinonime dar și adevărate branduri. Spectacolul vibrant și energic, cu povestea sa spusă prin dans, coregrafia fantastică și muzica specială, a uimit publicul din întreaga lume.

Producția a câștigat nenumărate premii și a doborât recorduri în întreaga lume. De la premieră și până în prezent, peste 60 de milioane de oameni din peste 50 de țări au admirat spectacolul de dans irlandez oferit de cei 40 dintre cei mai buni tineri dansatori, devenind una dintre cele mai de succes producții de dans din lume.

Pe 20 mai 2023 Lord of the Dance s-a jucat și pe scena Sălii Palatului din București, fiind un eveniment sold-out.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 21 mai 2024. Ref #156470

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.