Urmărește-ne în Social Media

rock

Within Temptation - Raise Your Banner (Feat Anders Friden)

Within Temptation îşi continuă experimentul muzical al noului album prin lansarea piesei "Raise Your Banner". Asemenea ultimului single şi aceasta este o colaborare, de această dată cu solistul In Flames, Anders Friden. Melodia primeşte un videoclip cu versuri, pe care vă invităm să îl vizionaţi în articol.

Publicat

pe

"Raise Your Banner" are puternice influenţe electronice, abordare pe care Within Temptation o încearcă odată cu noul LP. Aceasta s-a resimţit şi pe single-ul "The Reckoning", colaborare cu Jacoby Shaddix, solistul Papa Roach. Melodia debuta la final de lună septembrie şi primea un videoclip oficial SF, în care solista Sharon den Adel apărea duelându-se cu creaturi extraterestre şi nave.

Anders Friden este solist şi textier In Flames, colaborând în trecut cu trupele Dark Tranquility, Ceremonial Oath şi Passenger. Debutul său la In Flames venea în 1996 pe albumul "The Jester Race".

Within Temptation îşi va lansa noul album, "Resist" pe 14 decembrie, incluzând în tracklist şi o colaborare cu Jasper Steverlinck, cântăreţ belgian şi membru al trupelor Guilt Machine şi Arid. Lista cu melodii a noului LP arată astfel:

01. The Reckoning (feat. Jacoby Shaddix)
02. Endless War
03. Raise Your Banner (feat. Anders Fridén)
04. Supernova
05. Holy Ground
06. In Vain
07. Firelight (feat. Jasper Steverlinck)
08. Mad World
09. Mercy Mirror
10. Trophy Hunter

Schimbarea de sound nu este întâmplătoare, deoarece Within Temptation a schimbat casa de discuri, trecând la Spinefarm Records, sub tutela Universal Music Group. Formaţia şi-a propus ca pe parcursul a 10 piese să ofere imnuri fredonabile în arene, creaţii la scară mare, ideale de interpretat de către public numeros. Hook-urile sunt întunecate şi solo-urile sunt complexe, ca şi porţiunile orchestrale tipice Within Temptation.

Discul s-a născut din dorinţa de a aduce rebeliune în peisajul muzical al zilei de azi, dar şi de a include o abordare modernă în symphonic metal. Au trecut aproape 5 ani de când olandezii nu au mai scos un album, perioadă în care Sharon den Adel a cochetat cu o carieră solo. Ultimul release, "Hydra" a fost urmat de un turneu foarte lung şi obositor.

Grupul ne-a vizitat în 2016, în cadrul festivalului ArtMania Bucharest Blast, după ce cântase la noi în cadrul ARTMania 2013.

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Trending