Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Liana Stanciu anunță când vom afla care e piesa României la Eurovision 2021Piesa României la Eurovision 2021 - Când e aleasă și ce jurați fac selecția RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit"Câștigătorii Globurilor de Aur 2021 - Lista completă Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!"

Lyric Video: Within Temptation - Raise Your Banner (Feat Anders Friden)

Within Temptation îşi continuă experimentul muzical al noului album prin lansarea piesei "Raise Your Banner". Asemenea ultimului single şi aceasta este o colaborare, de această dată cu solistul In Flames, Anders Friden. Melodia primeşte un videoclip cu versuri, pe care vă invităm să îl vizionaţi în articol.

"Raise Your Banner" are puternice influenţe electronice, abordare pe care Within Temptation o încearcă odată cu noul LP. Aceasta s-a resimţit şi pe single-ul "The Reckoning", colaborare cu Jacoby Shaddix, solistul Papa Roach. Melodia debuta la final de lună septembrie şi primea un videoclip oficial SF, în care solista Sharon den Adel apărea duelându-se cu creaturi extraterestre şi nave.

Anders Friden este solist şi textier In Flames, colaborând în trecut cu trupele Dark Tranquility, Ceremonial Oath şi Passenger. Debutul său la In Flames venea în 1996 pe albumul "The Jester Race".

Within Temptation îşi va lansa noul album, "Resist" pe 14 decembrie, incluzând în tracklist şi o colaborare cu Jasper Steverlinck, cântăreţ belgian şi membru al trupelor Guilt Machine şi Arid. Lista cu melodii a noului LP arată astfel:

01. The Reckoning (feat. Jacoby Shaddix)
02. Endless War
03. Raise Your Banner (feat. Anders Fridén)
04. Supernova
05. Holy Ground
06. In Vain
07. Firelight (feat. Jasper Steverlinck)
08. Mad World
09. Mercy Mirror
10. Trophy Hunter

Schimbarea de sound nu este întâmplătoare, deoarece Within Temptation a schimbat casa de discuri, trecând la Spinefarm Records, sub tutela Universal Music Group. Formaţia şi-a propus ca pe parcursul a 10 piese să ofere imnuri fredonabile în arene, creaţii la scară mare, ideale de interpretat de către public numeros. Hook-urile sunt întunecate şi solo-urile sunt complexe, ca şi porţiunile orchestrale tipice Within Temptation.

Discul s-a născut din dorinţa de a aduce rebeliune în peisajul muzical al zilei de azi, dar şi de a include o abordare modernă în symphonic metal. Au trecut aproape 5 ani de când olandezii nu au mai scos un album, perioadă în care Sharon den Adel a cochetat cu o carieră solo. Ultimul release, "Hydra" a fost urmat de un turneu foarte lung şi obositor.

Grupul ne-a vizitat în 2016, în cadrul festivalului ArtMania Bucharest Blast, după ce cântase la noi în cadrul ARTMania 2013.

Citește mai multe despre In FlamesWithin Temptation
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE