Urmărește-ne în Social Media

rock

Rockstadt Extreme Fest 2023

Poster eveniment Rockstadt Extreme Fest 2023

Rockstadt Extreme Fest 2023 va avea loc în perioada 2-6 august, la poalele cetății Râșnov, în inima Transilvaniei. Vino să te bucuri de o experiență completă și specială.

Bilete Rockstadt Extreme Fest 2023

  • Abonament Pragul 2 - 579,48 lei
  • Abonament Pragul 3 - 653,23 lei
  • Abonament Pragul 4 - 726,98 lei
  • Abonament Pragul 5 - 800,74 lei
  • Abonament Pragul 6 - 895,56 lei

Cu trei scene mari, camping, băuturi la prețuri accesibile, food court și 70 de trupe, cea de-a 9-a ediție a festivalului este pregătită să continue experiența unei vacanțe extreme pentru mii de fani ai muzicii rock.

Rockstadt Extreme Fest va anunța un line-up special, iar printre trupele pe care le puteți vedea pe cele trei scene se numără Dying Fetus, While She Sleeps, Midnight, Deicide, Mayhem, Hangman's Chair și Sleep Token. 

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 22 august 2022. Ref #149618

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.