Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie Sorin Pârcălab la iUmorSorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO Juriu iUmor sezonul 10Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări GIM la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": GIM a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu după ce a emoționat cu un mesaj puternic

Lyric Video: In Flames - I, the Mask

In Flames lansează single-ul "I, The Mask" la pachet cu un videoclip cu versuri animat şi plin de simboluri ce se leagă de povestea albumului nou. Acest track poartă acelaşi nume cu viitorul LP, care va sosi pe 1 martie. Vă invităm să urmăriţi clipul în cadrul articolului.

"I, the Mask" este albumul cu numărul 13 pentru trupa suedeză şi a devenit disponibil la precomandă pentru fani pe 11 ianuarie. Noua piesă are un uşor aer melodic death, în special spre final, când riff-urile catchy ale trupei revin la putere. Nu e totuşi un single la fel de dur precum ultimul release, "I Am Above", ilustrat cu figura unui actor important din serialul "Mr. Robot".

Totuşi de această dată primim un solo surprinzător de proaspăt de la In Flames, plus segment vocal mai curat, fără efecte pe voce. Citind versurile cu atenţie descoperim o serie de întrebări, pe care şi le adresează orice om care vrea să vadă dincolo de măştile proprii. De altfel întregul nou album este centrat pe ideea de măşti şi felul în care ne ascundem după ele.

M-am tot întrebat şi dacă nu cumva trupa va avea vreun proces sau vreo problemă legală cu Warner Bros sau creatorii ultimelor jocuri şi filme Batman. Asta pentru că "mascota" noului LP, acea creatură cu un soi de sac pe cap aduce cu Scarecrow din Batman. Viitorul disc include 12 piese şi i-a adus în studio pe cei de la In Flames cu producătorul Howard Benson, nominalizat la Grammy şi cunoscut pentru colaborarea cu My Chemical Românce şi Motorhead.

Acelaşi producător a colaborat cu trupa suedeză şi la LP-ul "Battles" din 2016. De mixaj s-a ocupat Chris Lord-Alge, cunoscut pentru şlefuirea sunetului Cheap Trick şi Linkin Park şi câştigător de Grammy de această dată. Ted Jensen a făcut masterizarea, având în CV colaborări cu Pantera, Eagles şi Guns N' Roses. In Flames este o trupă activă din 1990 până în prezent şi este cunoscută drept inventoarea genului Death Metal Suedez şi un nume de bază din Melodic Death Metal.

Formaţia avea un concert legendar în România în 2009, când s-a lăsat poate cu cel mai mare mosh pit de la Arene din ultimul deceniu.

Citește mai multe despre In Flames
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE