Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Forţă, energie şi un public extraordinar pentru In Flames la Bucureşti

Publicat

pe

Concert In Flames, live Arenele Romane 1.10.2011
Concert In Flames, live Arenele Romane 1.10.2011

Suedezii de la In Flames au concertat aseară, 1 octombrie 2011 la Arenele Romane din Bucureşti. Evenimentul a fost organizat de Phoenix Entertainment şi a făcut parte din turneul de promovare a celui mai recent album lansat, Sounds of a Playground Fading.

Show-ul a fost deschis începând cu ora 19.30 de concertul formaţiei Noctiferia, la care publicul s-a arătat foarte receptiv, asta poate şi pentru că Gianni Poposki, solistul trupei a comunicat permanent în romană şi engleză cu mulţimea de rockeri strânsă în faţa scenei.

Entuziasmul şi agitaţia au ajuns la cote maxime în jurul orei 21.15, când, într-o explozie de lumină şi energie şi-au făcut apariţia cei de la In Flames.

Timp de 2 ore, cât a durat demonstraţia de heavy metal, suedezii nu au slăbit deloc ritmul, iar publicul a arătat că poate ţine pasul.

Am auzit piesa Trigger, pe care fanii şi-au demonstrat calităţile vocale, cântând la unison refrenul, am auzit Swim, Only for the Weak şi Cloud Connected pe care metaliştii au explodat într-un dans frenetic, am auzit Delight and Angers primită cu aplauze şi multe alte piese mai noi şi mai vechi ce au încins atmosfera din arenă.

In Flames - Swim, live la Arenele Romane

Publicul a fost extraordinar, lucru observat şi de Anders Friden, liderul trupei care a spus că presimţea că la Bucureşti va avea parte de un public de zile mari. Pe tot parcursul concertului, fanii au dansat continuu, au cântat, au aplaudat şi s-au îmbulzit în stilul caracteristic, iar la sfîrşitul piesei Take This Life, care a încheiat recitalul, s-u adunat în faţa scenei mulţumind celor cinci membri ai formaţiei pentru un spectacol complet.

Galeria de fotografii!


PUBLICITATE
Comentează

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED

Trending