Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Afiș Zilele Bucureștiului 2019INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2019: Schiller, Waldeck
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
Deep Purple

Forţă, energie şi un public extraordinar pentru In Flames la Bucureşti

Suedezii de la In Flames au concertat aseară, 1 octombrie 2011 la Arenele Romane din Bucureşti. Evenimentul a fost organizat de Phoenix Entertainment şi a făcut parte din turneul de... Continuare »
Concert In Flames, live Arenele Romane 1.10.2011

Suedezii de la In Flames au concertat aseară, 1 octombrie 2011 la Arenele Romane din Bucureşti. Evenimentul a fost organizat de Phoenix Entertainment şi a făcut parte din turneul de promovare a celui mai recent album lansat, Sounds of a Playground Fading.

Show-ul a fost deschis începând cu ora 19.30 de concertul formaţiei Noctiferia, la care publicul s-a arătat foarte receptiv, asta poate şi pentru că Gianni Poposki, solistul trupei a comunicat permanent în romană şi engleză cu mulţimea de rockeri strânsă în faţa scenei.

Entuziasmul şi agitaţia au ajuns la cote maxime în jurul orei 21.15, când, într-o explozie de lumină şi energie şi-au făcut apariţia cei de la In Flames.

Timp de 2 ore, cât a durat demonstraţia de heavy metal, suedezii nu au slăbit deloc ritmul, iar publicul a arătat că poate ţine pasul.

Am auzit piesa Trigger, pe care fanii şi-au demonstrat calităţile vocale, cântând la unison refrenul, am auzit Swim, Only for the Weak şi Cloud Connected pe care metaliştii au explodat într-un dans frenetic, am auzit Delight and Angers primită cu aplauze şi multe alte piese mai noi şi mai vechi ce au încins atmosfera din arenă.

In Flames - Swim, live la Arenele Romane

Publicul a fost extraordinar, lucru observat şi de Anders Friden, liderul trupei care a spus că presimţea că la Bucureşti va avea parte de un public de zile mari. Pe tot parcursul concertului, fanii au dansat continuu, au cântat, au aplaudat şi s-au îmbulzit în stilul caracteristic, iar la sfîrşitul piesei Take This Life, care a încheiat recitalul, s-u adunat în faţa scenei mulţumind celor cinci membri ai formaţiei pentru un spectacol complet.

Galeria de fotografii!

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow


Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE