Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Lacuna Coil te tentează cu noul Dark Adrenaline în ianuarie

Dark, Lacuna Coil, album, lansare, ianuarie. Acestea sunt cuvintele esenţiale pe care trebuie să le reţineţi, deoarece ideea de bază este următoarea: italienii de la Lacuna Coil aruncă în eter... Continuare »

Dark, Lacuna Coil, album, lansare, ianuarie. Acestea sunt cuvintele esenţiale pe care trebuie să le reţineţi, deoarece ideea de bază este următoarea: italienii de la Lacuna Coil aruncă în eter albumul Dark Adrenaline, pe 24 ianuarie.

Aşa cum îi spune şi numele, albumul musteşte de tot ceea ce aşteaptă fanii: puţin mister, puţin amestec de Celtic Frost, Ghost, ceva luat de la Imperial Teen, Cocteau Twins sau Pink. Din album face parte şi piesa celor de la R.E.M, Losing My Religion, abordată într-un stil industrial de excepţie.

Albumul Dark Adrenaline a fost precedat de hitul Trip the Darkness, prezentat la sfâeşitul anului trecut cu un video excepţional în care Cristina Scabbia a şocat în sensul bun al cuvântului.

Lacuna Coil sunt o trupă de italieni care iniţial au apărut pe scenă sub numele Sleep of Right sau Ethereal. Aventura lor a început în 1994 iar în melodiile lor se recunosc uşor influenţe ale bandurilor Paradise Lost, My Dying Bride, Tiamat, Anathema, Septic Flesh, Black Sabbath, Type O Negative, Depeche Mode, In Flames sau Lake Of Tears.

Citește mai multe despre AnathemaBlack SabbathDepeche ModeIn FlamesLacuna CoilMy Dying BrideTiamat
Ana-Maria Prelipcean este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert Voodoo și Changing Skins în Jukebox

Voodoo concertează pe 19 ianuarie în Jukebox Venue începând cu ora 20:00. În deschidere îi vom vedea pe cei de la...

Închide