Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

In Flames a re-înregistrat piesa "Clayman", va relansa albumul de acum 20 de ani

Probabil aţi remarcat un trend în ultima vreme ca producătorii de jocuri să lanseze remake-uri şi remaster-uri la titluri clasice. Asta se aplică şi în industria muzicală, iar In Flames tocmai a lansat o versiune regândită a piesei sale "Clayman" şi pregăteşte un album "Clayman" refăcut. Puteţi asculta noul track în articol şi afla detalii despre LP.

Publicat

pe

Coperta album In Flames Clayman Remaster
Coperta album In Flames Clayman Remaster │ FOTO: In Flames

Veteranii melodic death metal sărbătoresc 2 praguri importante în 2020: 30 de ani de carieră şi 20 de ani de la lansarea legendarului LP "Clayman". Acel al cincilea disc a venit pe 25 iulie 2000 şi a avut o temă întunecată, axându-se pe depresie şi drame interne. Acesta a fost ultimul album death metal melodic pur al trupei, urmat numai de experimente, unele influenţate de muzică electronică.

Printre single-urile de succes de pe album se numără "Pinball Map", dar şi "Only For the Weak", care are riff-uri pe care toţi metaliştii le exersează când se apucă de chitară. Revenind la noul album, el va sosi pe 28 august. Primul single este "Clayman (Re-Recorded)" şi a primit un lyric video pe care îl puteţi viziona mai jos.

Liderul trupei, Anders Friden a declarat următoarele despre ediţia aniversară:

Acel album a schimbat cariera noastră în multe moduri. Având în vedere că este aniversarea cu numărul 20 în acest an, a trebuit să facem ceva special pentru fani. Am revenit în studio şi am re-înregistrat câteva dintre piesele originale şi ne-am întors în timp la momentul când le-am înregistrat prima oară.

Fiecare detaliu al noului artwork şi vizualul au fost gândite astfel încât Jesterheads (fanii) să vadă ceea ce ar dori să vadă. Asta e pentru voi. Vă mulţumim pentru 20 de ani de "Clayman".

"Clayman 20th Anniversary Edition" a fost complet remasterizat de către Ted Jensen, care are la activ colaborări cu Pantera, Deftones şi Gojira. Include şi artwork nou, o cărticică de 16 pagini şi un medley instrumental nou. Apar şi 4 piese re-inregistrate, inclusiv "Only For the Weak" şi "Pinball Map".

Ultimul album nou In Flames a fost "I, The Mask" lansat în februarie 2019. De pe acel disc am putut asculta single-urile "Burn", "I, The Mask" şi "I Am Above". Grupul suedez a concertat în România în 2009 şi 2011 la Arenele Romane.

Comentează

Trending