Urmărește-ne în Social Media

In Flames - Here Until Forever

In Flames ne amintesc de zilele bune ale videoclipurilor animate rock, lansând un clip pentru piesa "Here Until Forever". Acesta este un material de tip stop-motion, amintind de creaţiile lui Tim Burton.

Piesa "Here Until Forever" este extrasă de pe albumul "Battles" din 2016. Acesta este discul cu numărul 12 al suedezilor, care au virat înspre alternative metal de la melodic death-ul clasic. Melodia care a primit videoclip are chorus-uri catchy care duc cu gândul la ultimele creaţii "Bring Me the Horizon". Regăsim şi porţiuni melancolice, care s-ar încadra mai bine într-o baladă.

Videoclipul spune povestea unei creaturi prinse într-o încăpere din care nu poate scăpa. Zeci de ochi o urmăresc şi prin puterea imaginaţiei captivul evadează în spaţiul cosmic. Vizualul îi aparţine cineastului mexican Luiz Tellez, multi premiat pentru animaţiile sale. Spre finalul anului trecul solistul In Flames Anders Friden dezvăluise că "Here Until Forever" a fost scrisă pentru fiul său.

Nu e prima dedicaţie de acest gen, Anders compunând hitul "Come Clarity" pentru fiica sa de 2 ani. Motivul pentru care şi fiul a primit o piesă e amuzant, pentru că băiatul tot întreba "unde este piesa mea?". A rezultat o melodie personală, dar cu interpretări multiple şi pliindu-se pe sufletul oricui a fost îndrăgostit, conform artistului. Fiul lui Anders ar fi plâns prima oară când a ascultat single-ul.

In Flames a schimbat basistul imediat după lansarea albumului, recrutându-l pe Bryce Paul de la IVES pentru turneul american cel puţin. În aceste săptămâni formaţia se află într-un turneu nord american, iar în iunie revine în Europa pentru concerte locale.

Pe continentul nostru rolul de basist va fi preluat de către Håkan Skoger, care a colaborat cu Gardenian sau Passenger.

PUBLICITATE
Comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31