Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

In Flames lansează albumul "Siren Charms"

În luna septembrie, cei de la In Flames vor lansa un nou material discografic, intitulat "Siren Charms". Trupa pregătește și turneul de promovare așa că avem toate șansele ca suedezii să revină în România pentru un nou concert, după cel susținut pe 1 octombrie 2011 la Arenele Romane.

Publicat

pe

In Flames

Trupa suedeză de death metal In Flames se pregătește de o nouă lansare. Până acum, în cei 24 de ani de carieră, au oferit fanilor 10 albume de studio, al 11-lea urmând să apară pe piață în luna septembrie. CD-ul poartă numele "Siren Charms" și este prima realizare la noua casa de discuri Epic Records. Albumul a fost înregistrat în studioul Hansa din Berlin, Germania, același loc unde au imprimat nume ca David Bowie, Depeche Mode sau U2.

Solistul Anders Friden a declarat:

"Când am vizitat studioul Hansa, anul trecut, am fost foarte emoționat. Locul este plin de istorie iar noi am vrut sa avem o mică contribuție la asta. A fost un moment magic pentru noi și sper ca după ce ascultați "Siren Charms" să împărtășiți aceleași trăiri".

In Flames a luat naștere în anul 1990 la ințiativa lui Jesper Stromblad. Deoarece formația nu avea încă solist, albumul de debut, "Lunar Strain" (1994) a fost înregistrat cu Mikael Stanne de la Dark Tranquillity. "Subterranean" (1995) este primul material produs cu solistul Henke Forss, ce a adus trupei aprecierea fanilor și un contract cu Nuclear Blast. Din păcate acesta a fost înlocuit la scut timp de actuala voce In Flames, Anders Friden.

Pe lăngă cele 10 albume, cei de la In Flames se pot lăuda și un DVD live, patru premii Grammis (echivalentul suedez al premiilor Grammy), un titlu “Best International Band” la gala Metalhammer Golden Gods şi vânzări de peste 2.5 milioane de copii în întreaga lume.

In Flames - "Sounds Of A Playground Fading"

Trending