Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

Lyric Video: In Flames - Burn

In Flames continuă lansările de single-uri promoţionale pentru viitorul LP cu "Burn". Noua piesă primeşte un videoclip cu versuri şi are un mesaj de revoltă şi rebeliune. Vă invităm să îi vizionaţi clipul în articol.

"Burn" este ilustrat cu figura unui bărbat îmbrăcat la costum, alergând cu călcâiele în flăcări. Pare un soi de simbol al capitalismului sau al liderilor care aduc opresiune asupra maselor. Faţă de ultimele release-uri, acest track este mai apropiat de "death" decât de "melodic". Acesta este al patrulea single de pe viitorul LP, de pe care am putut asculta şi "I, The Mask", "This Is Our House” şi "I Am Above".

Această din urmă melodie In Flames a avut chiar un protagonist special în clipul oficial, pe Martin Wallstrom. Suedezul este unul dintre actorii importanţi din serialul "Mr. Robot", alături de protagonistul Rami Malek, care îl joacă pe Freddie Mercury în "Bohemian Rhapsody". Revenind la piesa nouă, resimţim ceva zvâcniri din epoca "Jester Race", dar cu riffuri ceva mai generice şi chorusuri mai "poppy" şi cu voce curată.

Toboşarul îşi face treaba impecabil şi sunt câteva secvenţe ritmice care vor fi gustate de fani. Viitorul album In Flames se numeşte "I, The Mask" şi va sosi pe 1 martie prin Nuclear Blast la nivel internaţional şi prin Eleven Seven Music în SUA. Noul disc include 12 melodii şi se remarcă prin contribuţia lui Howard Benson.

Producător nominalizat la Grammy, Howard a colaborat cu Motorhead şi My Chemical Romance. El s-a ocupat şi de ultimul album In Flames, "Battles" din 2016. Cu mixajul noului album a fost responsabil Chris Lord-Alge, care a colaborat cu Linkin Park şi Cheap Trick. In Flames îşi păstrează mascota clasică "Jesterhead" şi pe acest LP, dar într-o nouă variaţiune şlefuită de artistul Blake Armstrong. Seamănă mult cu Scarecrow din filmele şi jocurile "The Dark Knight", respectiv seria "Arkham".

Anders Friden şi compania sunt atât de celebri în Suedia încât au propriul lor festival anual. În ciuda schimbărilor de componenţă şi uneori de stil muzical, grupul continuă să aibă un număr mare de fani. In Flames a cântat în România în 2009 şi 2011, ambele dăţi la Arenele Romane, cu un mosh pit ca la carte. Sperăm să îi revedem în curând, poate odată cu noul turneu.

Citește mai multe despre In Flames
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE