Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Videoclip oficial: In Flames - I Am Above

In Flames a lansat piesa "I Am Above", ca prim single de pe viitorul album. Lansarea e însoțită de un videoclip al cărui star este actorul suedez Martin Wallström din serialul "Mr. Robot". Vă invităm să urmăriţi clipul în cadrul articolului.

Pe lângă "I Am Above", In Flames a mai lansat pe Facebook şi single-ul "(This Is Our) House". Aceste două release-uri prefaţează albumul "I, The Mask", care urmează să vină în martie 2019. Greii melodic death-ului suedez ajung la 13 materiale discografice odată cu acest LP. Va sosi pe 1 martie 2019 prin casa de discuri Nuclear Blast la nivel internaţional şi prin Eleven Seven Music în SUA.

Precomenzile vor începe pe 11 ianuarie, iar fanii care comandă albumul vor primi noile single-uri imediat. Viitorul disc include 12 piese şi îi reuneşte pe băieţi cu producătorul Howard Benson, cunoscut pentru colaborările cu My Chemical Românce şi Motorhead. E foarte important şi mixajul, după cum ne dăm seama din "I Am Above" şi ultimele albume ale formaţiei, care au inclus din ce în ce mai multe elemente electronice.

Pe viitorul LP de mixaj s-a ocupat Ted Jensen, care a lucrat cu Pantera, Eagles şi Guns N' Roses. În noul clip îl vedem pe Martin Wallström, blondul chinuit de viziuni şi conspiraţii din "Mr Robot", cântând piesa In Flames. Imaginea sa este distorsionată în cele mai dure momente ale melodiei şi uneori apare o mască, care ar putea foarte bine să facă parte din artwork-ul albumului.

Aminteşte puţin de masca lui Scarecrow din Batman. Fanii In Flames s-au declarat încântaţi de această piesă, majoritatea comentariilor de pe YouTube invocând o abordare melodică similară cu ce auzeam pe vremea lui "Come Clarity". Se simte asta în riff-uri şi în solo-urile dinspre final în special. Artwork-ul de pe album este creat de artistul Blake Armstrong şi reprezintă o regândire a mascotei trupei, The Jesterhead.

Întreaga poveste din spatele acestui personaj va fi dezvăluită pe 1 martie şi fiecare ipostază a sa va fi o piesă. În ultimul an In Flames l-a recrutat pe toboşarul american Tanner Wayne, după ce Joe Rickard a părăsit trupa, iar toboşarul de mulţi ani Daniel Svensson se retrăsese prin 2015. Trupa se fonda în 1993 şi avea una dintre reprezentaţiile legendare în România în 2011, când s-a lăsat cu mosh pit serios la Arenele Romane.

Citește mai multe despre In Flames
Videoclipuri cu In Flames
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE