Urmărește-ne în Social Media

jazz, world music

Sorin Zlat Trio - Changing Times

Poster eveniment Sorin Zlat Trio - Changing Times

Sorin Zlat Trio propune iubitorilor de jazz un nou concert pe scena Sălii Mari de la ARCUB - Hanul Gabroveni, "Changing Times", un mix între cool jazz, post-bop, jazz contemporan și muzică de avangardă. Evenimentul are loc pe 24 aprilie și se desfășoară în cadrul stagiunii ARCUB Jazz Live, organizată de Primăria Capitalei, prin ARCUB, o platformă dedicată ce aduce laolaltă artiști consacrați și fanii genului și pune în prim-planul scenei muzicale bucureștene cele mai noi propuneri și colaborări jazzistice.

Bilete concert Sorin Zlat Trio - Changing Times la ARCUB

  • Acces General - 50 lei

Sorin Zlat (pian), Adrian Flautistu (contrabas) și Iulian Nicolau (tobe) aduc o nouă perspectivă asupra muzicii jazz, conectând tradiția jazzului cu influențe moderne și contemporane. Cu un repertoriu variat, ce include de la standarde de jazz la compoziții și orchestrații originale ce traversează granițele dintre cool jazz, post-bop, latin, avant-garde, funk și neo-soul, concertul "Changing Times", al treilea eveniment din cadrul stagiunii ARCUB, aduce în atenția publicului cel mai recent album semnat de Sorin Zlat, intitulat "The Land of Dreams".

Prezentat pe scene jazz din întreaga lume - Europa, Statele Unite ale Americii, Asia, inclusiv în cadrul Bucharest Jazz Festival 2022 și stagiunea de jazz de la ARCUB, Artist in Residence, "The Land of Dreams" este o fuziune de stiluri, un tărâm unde toți muzicienii pot comunica prin prisma muzicii.

Înființat în 2008, Sorin Zlat Trio a câștigat recunoașterea publicului de jazz din România și din străinătate și a susținut numeroase concerte pe scenele unor festivaluri celebre, precum: Montreux Jazz Festival, İzmir European Jazz Festival, Brussels Jazz Festival, Jacksonville Jazz Festival (SUA), Monte-Carlo Jazz Festival, Getxo International Jazz Festival (Spania).

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 02 aprilie 2024. Ref #158728

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.