Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Celine Dion
List/Grid

Videoclipuri lansate de Zdob și Zdub

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri muzicale lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri noi ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.
De peste 20 de ani, Zdob și Zdub a găsit cheia către inima iubitorilor de sonorităţi inovative, cu un un mix muzical original, în care se întâlnesc intensitatea urbană și spiritul rural. Piesele Zdob și Zdub combină hardcore-ul cu elemente etno, folclorice, hip-hop, drum'n'bass, jungle şi punk, într-un mod unic și captivant. Zdob si Zdub are în discografie opt albume, a susținut sute de concerte în peste 30 de țări, a participat la zeci de festivaluri de importanță internațională, cucerind publicul prin energia și autenticitatea lor. Formația a obținut locul 6 la concursul Eurovision și a cântat pe aceeași scenă cu mari artiști și trupe precum Emir Kusturica & No Smoking Orchestra, Red Hot Chilli Peppers sau Linkin Park.

Urmărește cele mai noi videoclipuri cu Zdob și Zdub pe InfoMusic:

Videoclip nou:
Zdob și Zdub — Statu-Palmă-Barbă-Cot (Bestiarium live)

Zdob și Zdub a lansat un videoclip pentru piesa "Statu-Palmă-Barbă-Cot". Vizualul este realizat în timpul unui concert susținut de trupă la Chișinău. Ești invitat să îl urmărești.

Videoclip nou:
Zdob și Zdub x Irina Rimes - Sânziene

Zdob și Zdub x Irina Rimes - Sânziene

Zdob și Zdub și Irina Rimes ne cântă despre "Sânziene" într-un videoclip ce îmbină tradiția cu modernitatea. Melodia se regăsește pe albumul "Bestiarium" al trupei din Republica Moldova.

Videoclip nou:
Zdob și Zdub - Colindul leului

Zdob si Zdub - Colindul leului

Zdob și Zdub a lansat videoclipul noului single "Colindul Leului". Piesa este o capodoperă din patrimoniul folclorului românesc, ce l-a inspirat pe Mihai Gîncu (compozitor Zdob și Zdub) să creeze o melodie meditativă, presărată cu elemente muzicale africane.

Videoclip nou:
Zdob și Zdub - Lupul solitar

Zdob si Zdub - Lupul solitar

Zdob și Zdub a lansat videoclipul noului single ”Lupul solitar”. Piesa este extrasă de pe albumul ”Bestiarium”, ce va fi lansat toamna aceasta.

Videoclip nou:
Zdob și Zdub - India mă cheamă

Zdob si Zdub - India ma cheama

Inspirată de recentele călătorii, trupa Zdob și Zdub lansează piesa ”India mă cheamă”. Melodia va fi inclusă pe următorul album al formației, ”Bestiarium”.

Videoclip nou:
Zdob și Zdub - Omul liliac

Zdob si Zdub - Omul liliac

”Dansează indiferent ce s-ar întâmpla”, ne transmite trupa Zdob și Zdub prin versurile și videoclipul haios al noului single ”Omul liliac”. Melodia este dedicată celor care se simt singuri în jungla urbană și adulților cu suflete de copii.

Videoclip nou:
Zdob și Zdub, Loredana Groza și Ligalize - Balkana Mama

Zdob si Zdub feat. Loredana & Лигалайз - БАЛКАНА МАМА / BALKANA MAMA

La o margine de lume, într-o zi înseninată, o piesă simbol ‘s-a născut’. De pe cele două maluri ale Prutului și a râului Moscova, vulcanii vuiesc Balcanii și anunță o colaborare ce sparge granițele - “Balkana Mama”. Cei trei curajosi sunt: Zdob si Zdub, Loredana și rapper-ul Ligalize.

Videoclip nou:
Loredana & Zdob si Zdub feat. Skizzo Skillz - La cârciuma de la drum

Loredana & Zdob si Zdub feat. Skizzo Skillz - La carciuma de la drum

Loredana a colaborat cu Zdob și Zdub și Skizzo Skillz pentru o reinterpretare a unuia dintre cele mai îndrăgite și mai vechi cântece de petrecere: ””La cârciuma de la drum””.

Videoclip nou:
Zdob și Zdub - Sunt hoinar, sunt lăutar

Zdob si Zdub - Sunt hoinar, sunt lautar

Trupa Zdob și Zdub a intrat în noul an cu un cadou pentru publicul său: un videclip pentru piesa “Sunt hoinar, sunt lăutar”. Noul single se regăsește pe albumul-compilație “20 de veri” și a fost inspirat de filmul cult “Lăutarii” (1971), al regizorului moldovean Emil Loteanu.

Videoclip nou:
Zdob și Zdub - Caloian

Zdob și Zdub - Caloianul

Trupa Zdob și Zdob începe anul 2016 cu un nou videoclip, filmat pentru piesa ”Caloian”. Melodia se regăsește pe noul album “20 de veri”, ce va fi lansat

Videoclip nou:
Zdob și Zdub - La o margine de munte

Zdob si Zdub - La o margine de munte

Zdob și Zdub a lansat un videoclip nou, pentru piesa ”La o margine de munte”. Single-ul va fi inclus pe un album-compilație, ce marchează împlinirea a 20 de ani de activitate a formației.

Videoclip nou:
Zdob și Zdub – Om cu inima de lemn

Zdob și Zdub - Om cu inima de lemn

Zdob și Zdub a lansat un videoclip pentru piesa “Om cu inimă de lemn”, inclusă pe cel mai recent album, “Basta Mafia”. “Aveți curajul să iubiți!”, ne spun membrii formației prin versurile melodiei și noul clip.

Videoclip nou:
Vunk și ai Noștri - Ne facem auziți

Vunk - Ne Facem Auziți

Vunk a lansat videoclipul celui mai recent single, “Ne facem auziți”, un imn al generațiilor care vor o schimbare reală și un îndemn pentru publicul mai multor generații de artiști de a lua atitudine și de a fi responsabili.

CLOSE
CLOSE