Urmărește-ne în Social Media

pop, rock, world music

MIEZ Festival 2024

Poster eveniment MIEZ Festival 2024

UPDATE: Evenimentul a fost AMÂNAT! O dată ulterioară urmează să fie anunțată în curând de organizatori.

Cea de-a treia ediție MIEZ Festival va avea loc în perioada 17-19 mai 2024 la Verde Stop Arena. Evenimentul va aduce publicului muzică variată, de la rock, pop, hip-hop până la muzică disco și lăutărească.

Bilete MIEZ Festival 2024

  • Abonament - 95 lei

Conceput că un eveniment la intersecția dintre cultură, artă și divertisment, Festivalul MIEZ vă propune, pe lângă artiști ce abordează genuri muzicale diferite, și activități inedite din sfera artelor.

La ediția din acest an au participat artiști precum Vița de Vie, Bosquito, byron, Vunk, Smiley, Horia Brenciu.

RECOMANDARE: Poze Miez Festival 2023 la Verde Stop Arena

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 08 mai 2024. Ref #156810

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.