Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Michael Bolton

Videoclip oficial: Zdob și Zdub, Loredana Groza și Ligalize - Balkana Mama

La o margine de lume, într-o zi înseninată, o piesă simbol ‘s-a născut’. De pe cele două maluri ale Prutului și a râului Moscova, vulcanii vuiesc Balcanii și anunță o colaborare ce sparge granițele - “Balkana Mama”. Cei trei curajosi sunt: Zdob si Zdub, Loredana și rapper-ul Ligalize.

Zdob si Zdub începe anul 2018 cu o explozie de energie. Trupa revine cu o nouă melodie alături de Loredana, după ce în 2016 artista lansa împreună cu Zdob si Zdub si Skizzo Skillz o interpretare modernă a piesei folclorice “La cârciuma de la drum”.

Noul single “Balkana Mama” este versiunea în limba rusă a cântecului “La carciuma de la drum”. Partea de rap este interpretată de unul dintre cei mai cunoscuți rapperi ruși - Ligalize. Artistul a început să cânte în engleză, dar ascensiunea lui muzicală a venit odată cu albumul în limba rusă - “Maiestrul cuvintelor”. Ligalize se evidentiază prin timbrul său magnetic și metafore vii, ajungând într-un timp foarte scurt unul dintre cei mai cunoscuți rapperi din Rusia.

Balkana Mama” este o stare, un stil de viață ce pune laolalta oameni și genuri muzicale diferite, creând astfel o energie ce sparge orice barieră de limbj. Nu contează cât de diferiți suntem sau ce ne unește, ci cât de puternici putem fi împreună. “Balkana Mama”, cântată pe ritmuri ce nu te lasă să stai pe scaun, vine cu mesaje ce trezesc în noi pofta de viață și bucuria necondiționată. Aceasta explozie de culoare și stări este pusă în scenă de regizorul videoclipului, Ionut Trandafir (TrandaFilm).

Zdob si Zdub are în discografie 8 albume, a susținut sute de concerte în peste 30 de țări, a participat la zeci de festivaluri de importanță internațională, cucerind publicul prin energia și autenticitatea lor. Formația a obținut locul 6 la concursul Eurovision și a cântat pe aceeași scenă cu mari artiști și trupe precum Emir Kusturica & No Smoking Orchestra, Red Hot Chilli Peppers, Linkin Park etc.

Citește mai multe despre Loredana GrozaZdob și Zdub
Videoclipuri cu Loredana GrozaZdob și Zdub
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE