Urmărește-ne în Social Media

world music

Roberto Fonseca

Poster eveniment Roberto Fonseca

Legenda cubaneză Roberto Fonseca va susține un concert la Sala Palatului pe 14 mai 2024. Evenimentul face parte din turneul de promovarea a celui mai recent album lansat - "La Gran Diversion".

Bilete concert Roberto Fonseca la Sala Palatului

  • VIP - 300 lei
  • Categoria I - 240 lei
  • Categoria II - 200 lei
  • Categoria III - 170 lei
  • Categoria IV - 140 lei
  • Categoria V - 120 lei

Pe noul album, virtuosul pianist și fost membru al Buena Vista Social Club privește în urmă la strigătele Cubei din anii '20, precum și la muzica cubaneză tradițională și le aduce în vremurile moderne.

Roberto Fonseca este un reprezentant al muzicii cubaneze de mai bine de 20 de ani, scoțând un catalog de albume solo între turneele cu legendarii Buena Vista Social Club, pe atunci cu cântăreața Omara Portuondo.

Aflat la apogeul carierei sale, Roberto Fonseca dezvăluie publicului "La Gran Diversion", un tribut al muzicii cubaneze de aur, al nopților sălbatice la clubul La Havana și la Cabane Cubaine Paris, cel mai faimos cabaret al anilor '30.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 19 decembrie 2023. Ref #157307

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.