Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Videoclip oficial: Vunk și ai Noștri - Ne facem auziți

Vunk a lansat videoclipul celui mai recent single, “Ne facem auziți”, un imn al generațiilor care vor o schimbare reală și un îndemn pentru publicul mai multor generații de artiști de a lua atitudine și de a fi responsabili.

Alături de Cornel Ilie și colegii lui de la Vunk, în clip apar Roman (Zdob si Zdub), Aylin, Alina Eremia, Nicole Cherry, Gabriel Cotabita, Loredana, Mihai Georgescu (Bere Gratis) și Sisu, prezentați în cadre puternice, privind în față spectatorii, fără să rostească nimic.

"Este cel mai puternic clip al nostru și cu cea mai mare desfășurare de forțe pentru un produs muzical din România din ultimii ani. Suntem într-o perioadă în care trebuie să punem la colț politica românească, înainte să ne pună ea de tot la pământ. Patriarhul Daniel si trafaletul său m-au inspirat să scriu piesa asta, așa că apare și această scenă în clip, dar refăcută special pentru filmare", a spus Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.

Personajele ironizate în cântec și în videoclip – Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române (care apare cu un trafalet în mână) și, suis generis, politicianul român, sunt intrepretate de actorii Alexandru Bogdan și Cristian Iacob.

Membrii trupei au ales să filmeze videoclipul în București, Budapesta, Bratislava, Praga, Berlin, Hamburg și Copenhaga ca un semnal că după “vrem o țară ca afară”, o să “ne facem auziți” dincolo de granițele țării cu dorința noastră pentru o viață onestă, în care respectul să fie primordial. Videoclipul piesei “Ne facem auziți” a fost regizat de Silviu Mustatea și Bogdan Mustatea (Brothers M).

Vunk va susține în această toamnă cel mai mare concert al carierei lor, “Vunk în Orașul Minunilor”, o poveste rock care implică desfășurări masive de forțe, sunet surround, experiențe multi senzoriale și participarea directă a spectatorilor prin intermediul tehnologiei. Concertul “Vunk în Orașul Minunilor” are loc pe 3 octombrie 2014 la Sala Polivalentă.

Citește mai multe despre Alina EremiaAylin CadirBere GratisCornel IlieGabriel CotabițăLoredana GrozaMihai GeorgescuNicole CherrySișu TudorVunkZdob și Zdub
Videoclipuri cu Alina EremiaAylin CadirBere GratisCornel IlieGabriel CotabițăLoredana GrozaMihai GeorgescuNicole CherrySișu TudorVunkZdob și Zdub
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE