Urmărește-ne în Social Media

pop, rock

Smokie

Poster eveniment Smokie

Smokie, unul dintre cele mai populare grupuri britanice, va interpreta cele mai iubite hituri la Sala Palatului din București pe 2 mai 2024. Concertul face parte din "The Legacy Tour", cu opriri în Marea Britanie, Irlanda, Germania, Norvegia, Cehia și în alte țări.

Bilete concert Smokie la Sala Palatului

  • VIP - 239 lei + comision
  • Categoria 1 - 199 lei + comision
  • Categoria 2 - 179 lei + comision
  • Categoria 3 - 139 lei + comision

Info acces:

  • Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit, fără loc asigurat, doar însoțiți de cel puțin un părinte cu bilet valabil.
  • Accesul copiilor peste 7 ani se face numai pe baza unui bilet valabil.

Smokie a lansat 21 de albume, mai mult de 25 de single-uri de succes mondial și a vândut peste 30 de milioane de unități, într-o carieră presărată de hituri devenite clasice pentru mai multe generații, ca "Living Next Door To Alice", "Don't Play Your Rock'N'Roll To Me", "I Can't Stay Here Tonight", "If You Think You Know How To Love Me", "Needless and Pins", "For a Few Dollars More", "Mexican Girl", "I'll Meet You at Midnight", "Oh Carol" sau "What Can I Do".

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 19 martie 2024. Ref #158563

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.