Urmărește-ne în Social Media

Zdob și Zdub & Voltaj - Fratz

Voltaj și Zdob și Zdub își unesc talentul și vocile și, cu ocazia zilei României, își surprind fanii cu lansarea unei piese inedite. "Fratz" dezvăluie o energie debordantă și o declarație de uniune și bunătate între oameni.

"Pe-un picior frumos de plai/ Pe-o gură dulce de Rai/ Aici bate inima/ Câte zile oi avea" sunt versurile prin care cele două trupe cântă despre bunătatea pe care ar trebui să o avem în inimi, despre respectul față de oameni și mai ales, despre iubirea față de țară, totul pe elemente din genuri variate precum hard rock moldovenesc și pop.

"Piesa <<Fratz>> e un îndemn la unitate, acum când societatea e tot mai dezbinată. Nu e un manifest politic, ci mai degrabă unul uman. Ne bucurăm mult că băieții de la Zdob și Zdub au acceptat propunerea noastră de colaborare și tuturor ne place tare mult ce a ieșit. Abia așteptăm să vedem ce va zice Marele public!", a spus Călin Goia.

Roman Iagupov a adăugat:

"E o colaborare venită din inimă și ne bucurăm că s-a întâmplat!"

De-a lungul timpului, Voltaj a lansat hituri precum "Pic, Pic", "Dă vina pe Voltaj", "Și ce", "Meci de box", "Mi-e dor de", care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. În februarie, Voltaj a cucerit inimile fanilor cu "Doar pentru ea", o declarație de dragoste, iar pe 1 iunie trupa a lansat "Copile", o melodie care ne amintește că ne putem bucura la fel ca cei mici.

Iarna trecută, Voltaj a susținut mai multe concerte, atât în Austria, Spania, Italia, cât și în Canada sau Irlanda, iar de Crăciun au lansat "Anotimpuri", o colaborare cu Vali Sterian, regretatul muzician, cântăreț și compozitor român de folk și rock.

Zdob și Zdub este cea mai populară trupă de etno-rock din Republica Moldova. Trupa combină hardcore și folclorul balcanic într-un mod unic și original. Cu elemente de hip-hop, drum'n'bass, jungle, punk și triluri tradiționale de fluier sau trompetă, Zdob și Zdub a creat un crossover muzical de neegalat.

Comentarii

Emisiuni radio-tv

Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin sunt gazdele Revelionului de la Antena 1

În noaptea dintre ani, de la ora 20:00, la Antena 1, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se întrec cu Nea Mărin în cel mai tare program de Revelion. Zeci de vedete li se vor alătura celor două echipe conduse de Nea Mărin şi de Liviu şi Andrei şi împreună îi vor invita pe telespectatorii să decidă câştigătorul. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin
Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin │ FOTO: Antena 1

Numere de dans, momente umoristice, cei mai renumiți artiști din toate generațiile și din cele mai diverse genuri muzicale, pe toate şi mai mult de-atât le va avea "Revelionul cel neBUN". Voia bună şi distracţia vor fi şi ele la înălţime, într-o noapte în care petrecerea este pentru toate gusturile. Şi cum întrecere fără obstacole nu putea exista, cei trei îi au alături de ei şi pe poznaşii serii, Rikito Watanabe şi Sonny Medini, care se vor asigura că întrecerea nu va fi deloc una simplă.

Loredana, Delia, Connect-R, Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Mircea Baniciu, Ana Baniciu, Puya, Adriana Trandafir, Romică Țociu, Paula Chirilă, Azur, Cătălin Crişan, A.S.I.A., Andreea Bănică, Gelu Voicu, Voltaj, Tudor Ionescu, Olguţa Berbec şi Remus Novac, Angelica Flutur, Pepe, Ruby, SHIFT, Jean de la Craiova, Giulia Anghelescu, Cleopatra Stratan şi Edward Sanda, Vali Vijelie, Tzancă Uraganu’, YNY Sebi şi Bogdan DLP, Georgiana Lobonţ, Taraful de Caliu, baletul COBO, coordonat de Cocuța și Bogdan Boantă, se numără printre invitații serii.

Ei vor intra în scenă reprezentând fie echipa lui Liviu și Andrei, fie echipa lui Nea Mărin. Din care tabără a distracției fac parte artiștii, ce aduce fiecare pe scena pe care întâmpină Noul An și ce alte surprize au mai pregătit cei trei amfitrioni telespectatorii vor descoperi la Revelionul cel neBUN, pe 31 decembrie, la Antena 1, de la ora 20:00, când cea mai tare petrecere îi va purta spre 2024!

Citește în continuare