Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Loredana & Zdob si Zdub feat. Skizzo Skillz - La cârciuma de la drum

Loredana a colaborat cu Zdob și Zdub și Skizzo Skillz pentru o reinterpretare a unuia dintre cele mai îndrăgite și mai vechi cântece de petrecere: ””La cârciuma de la drum””.

Cu trei stiluri diferite, dar cu aceeași dorință de a pune accent pe tradițiile românești și a le reaminti românilor bucuria de a fi împreună și de a petrece cu voie bună și cântece dansante, Loredana, Zdob și Zdub și Skizzo au rescris versurile piesei ”La cârciuma de la drum”, cântate de-a lungul anilor de multe dintre marile voci lăutărești, printre care Romica Puceanu și Gabi Lunca. Intenția acestei inedite colaborări a fost de a aduce în prezent mesajul și bucuria unui cântec de petrecere extrem de cunoscut și îndrăgit.

Colaborarea dintre Loredana și Zdob si Zdub a venit în mod natural, fiind cunoscută prietenia lor legată de dragostea pentru folclor și muzica autentică. De altfel au mai colaborat și în 2014 la concertul Loredanei, ”Reveria”, de la Sala Palatului.

Aranjamentul lui Gabi Lunca a fost reorchestrat de Shift si David Ciente, iar piesa a fost înregistrată în studioul trupei Zdob și Zdub. De noul text al piesei ”La cârciuma de la drum” s-au ocupat Theea Miculescu, Skizzo Skillz și Ștefan Lungu, printre versuri fiind strecurată și o referire la un brand de bere. Piesa este folosită, de altfel, într-o campanie de publicitate pentru acest brand. În videoclip, referirea nu este semnalizată, totuși, ca reclamă.

Citește mai multe despre Loredana GrozaSkizzo SkillzZdob și Zdub
Videoclipuri cu Loredana GrozaSkizzo SkillzZdob și Zdub
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE