Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Zdob și Zdub - Caloian

Trupa Zdob și Zdob începe anul 2016 cu un nou videoclip, filmat pentru piesa ”Caloian”. Melodia se regăsește pe noul album “20 de veri”, ce va fi lansat

Trupa Zdob și Zdub aniversează 20 de ani de activitate, ocazie cu care va susține un concert de amploare la București (Arenele Romane), pe 17 ianuarie. În cadrul evenimentului, Zdubii vor interpreta hiturile ce au făcut înconjurul lumii, dar și piese noi, ce vor putea fi ascultate în premieră.

În deschiderea concertului Zdob și Zdub vor evolua prietenii din trupa Cuibul, cu soliștii  Lidia Scarlat și Igor Dinga. Zdob și Zdob va cânta și împreună cu Teo Trandafir, Boonika originală din Văleni, MC Vasile, Radu Almășan (Bosquito), Anatol Ștefăneț (Trigon), Mitoș Micleușan (Planeta Moldova), Franz Meir-Dini (Germania).

Mai mult decât atât, cu ocazia acestei aniversări, formația va lansa și un album-compilație, intitulat “20 de veri”, ce va conține piese necunoscute publicului din România, dar și câteva melodii noi. Una din acestea este “Caloian”, single ce vine însoțit de un videoclip cu secvențe dintr-un concert al trupei.

Formația Zdob și Zdub a fost înființată în 1994. De-a lungul celor 20 de ani de activitate, Zdubii au lansat 8 albume, au susținut sute de concerte în peste 30 de țări, au participat la zeci de festivaluri de importanță internațională, cucerind publicul prin energia și autenticitatea lor.

Citește și acest articol:

Citește mai multe despre Zdob și Zdub
Videoclipuri cu Zdob și Zdub
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE