Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia"

Videoclip oficial: Zdob și Zdub — Statu-Palmă-Barbă-Cot (Bestiarium live)

Zdob și Zdub a lansat un videoclip pentru piesa "Statu-Palmă-Barbă-Cot". Vizualul este realizat în timpul unui concert susținut de trupă la Chișinău. Ești invitat să îl urmărești.

Piesa "Statu-Palmă-Barbă-Cot" este prima pe cel mai proaspăt album, "Bestiarium" al trupei - cu ea Zdob și Zdub începe concertele sale live. Muzica a fost compusă de Mihail Gîncu și versurile au fost scrise de Roman Iagupov.

"O melodie ritmică care, din start, a avut un feedback activ de partea publicului. Energia alertă a piesei ne face să sărim cu spectatorii în același ritm nebun. Lumea cânta cu noi și împreună <<luptăm>> cu Statu-Plamă-Barbă-Cot ca binele să învingă", a spus Roman Iagupov.

De la începutul timpurilor Binele luptă cu Răul. Aceasta e calea Evoluției. Omenirea trăiește cu speranța că Lumina va învinge Întunericul. Super Eroul basmelor noastre -- Făt-Frumos îl va învinge pe Statu-Palmă-Barbă-Cot. În această luptă fiecare poate deveni un Super Erou ca Făt-Frumos. Fie ești artist sau medic, profesor sau politician, antreprenor, agricultor sau pur și simplu OM, poți fi Super Erou. Fiecare clipă, fiecare zi, mereu și pretutindeni să ne grăbim să facem bine.

"Cine a zis că punk is dead?! Nu. Anume acest stil de muzică poate exprima o poziție socială, un protest. În piesa <<Statu-Palmă-Barbă-Cot>> este loc pentru comunicarea interactivă cu publicul nostru. Suntem în unison cu bravul Făt-Frumos", a adăugat Mihail Gîncu.

Conceptul general al albumului "Bestiarium" are ca mesaj relația Omul și Natura, ca un Univers întreg. Majoritatea pieselor poartă titluri legate de lumea faunei și florei, iar unele melodii sunt inspirate din folclorul autentic și din patrimoniul basmelor românești. Materialul conține piese cu elemente rock, punk, ska, electronic, rock psihedelic, street music, acustic, trance, nuanțe din folclorul indian și afro.

Tracklist "Bestiarium" - Zdob și Zdub:

 1. Statu-Palmă-Barbă-Cot
 2. Muma Pădurii
 3. Lupul Solitar
 4. Horea despre Horea
 5. Ursul
 6. Omul Liliac
 7. Sânziene feat. Irina Rimes
 8. Pădure, verde pădure
 9. Mioriţa
 10. Înţelept, Codrule, eşti
 11. Colindul Leului
 12. La mijloc de codru des
 13. India mă cheamă
 14. Colindul Leului (Remix by Comaroni)

Citește mai multe despre Zdob și Zdub
Videoclipuri cu Zdob și Zdub
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE