Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Videoclip oficial: Zdob și Zdub – Om cu inima de lemn

Zdob și Zdub a lansat un videoclip pentru piesa “Om cu inimă de lemn”, inclusă pe cel mai recent album, “Basta Mafia”. “Aveți curajul să iubiți!”, ne spun membrii formației prin versurile melodiei și noul clip.

Noul videoclip Zdob și Zdob, ”Om cu inima de lemn”, a fost filmat în orașul ucrainean Kiev, într-un pavilion în mijlocul căruia era amplasată o masă lungă. Pe această masă, artiștii plastici au pregătit câteva micro-lumi, precum cea a ghețarilor, a deșertului sau a primăverii. Fiecare micro-lume a fost construită din micro-obiecte: copaci minusculi, bucățele de sticlă, inimioare, fire de nisip și multe altele. Filmările au durat 24 de ore, timp în care s-a lucrat aproape neîntrerupt.

“Mesajul piesei este simplu: dragostea. În versurile noastre, iubirea se întretaie cu milostenia și aici înțelegi cât de complex este totuși acest sentiment. Așa se întâmplă că, uneori, cei ce s-ar părea că nu merită iubire, de fapt au cea mai mare nevoie de ea. În fine, discutând despre piesă, am ajuns cu toții la o idee comună, mai exact la o frază din Biblie, vă lăsăm să o descoperiți singuri la finalul videoclipului”, a spus Roman Iagupov, solistul trupei.

Cei șase artiști moldoveni vor cânta în curând și în țara noastră. Pe 27 martie, cu ocazia Zilelor Basarabiei, Zdubii vor susține un concert la Arenele Romane.

“Aveți curajul să iubiți! Vă așteptăm la viitoarele concerte cu inima deschisă!”, transmite Zdob și Zdub fanilor din România.

Citește mai multe despre Zdob și Zdub
Videoclipuri cu Zdob și Zdub
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE