Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

The Scorpions

Originară din Hanovra, trupa Scorpions a fost înființată în 1965 din inițiativa chitaristului Rudolf Schenker. Celebră în anii ’80 pentru piese precum „Rock You Like a Hurricane”, „No One Like You”, „Still Loving You”, trupa s-a afirmat drept cel mai valoros grup heavy al Germaniei. Balada „The Wind of Change / Vântul schimbării”, lansată în 1990 și considerată un simbol al căderii Zidului Berlinului, a devenit un succes la scară mondială. A fost cel mai bine vândut single al anului 1991. Formația a comercializat în total peste 75 de milioane de albume în întreaga lume.

În 2013, la 23 de ani de la apariția albumului “Crazy World“, Scorpions a relansat discul într-o ediție deluxe. Pot fi ascultate 12 melodii live, înregistrate cu ocazia turneului “Live Crazy”. Apărut în luna noiembrie 1990, cel de-al 11-lea album de studio al trupei include piesele “Wind Of Change” și “Send Me an Angel” care au devenit adevărate hituri internaționale. Scorpions a lansat cel de-al 18-lea album de studio, "Return to Forever", pe 20 februarie 2015.

Scorpions a concertat de mai multe ori în România, la festivalul Rock '93 de pe stadionul Dinamo, la Cerbul de Aur 2002, pe 8 octombrie 2004 la Sala Polivalentă, pe 9 iunie 2011 la Zone Arena și pe 14 decembrie 2013 în Pavilionul Central Romexpo. Următorul concert Scorpions în România va avea loc pe 16 iulie 2016 la Romexpo.

Următoarele evenimente cu The Scorpions

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre The Scorpions

Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate

Mikkey Dee, toboșarul trupei Scorpions, a confirmat recent că a avut coronavirus. Muzicianul clarifică și o serie de zvonuri pe tema stării sale de sănătate, potrivit cărora nu ar fi în cea mai bună formă.

CIA Scorpions Wind of Change

CIA ar fi compus piesa Scorpions "Wind of Change"; Solistul Klaus Meine neagă vehement

Dacă v-aţi plictisit de teorii ale conspiraţiei legate de 5G şi de Covid-19, azi avem o teorie din industria muzicală. Nu vine de la un ageamiu, ci de la jurnalistul de la The New Yorker, Patrick Radden Keefe. Acesta a petrecut ani buni investigând teoria că piesa Scorpions "Wind of Change" ar fi fost compusă de către CIA. Avem detalii şi o dezminţire în articol.

Scorpions ne alină izolarea cu "Sign Of Hope", o piesă nouă venită "direct din inimă " - AUDIO

Trupa Scorpions ne aduce o rază de speranță sub forma unei sesiuni de terapie muzicală. Venită "direct din inimă ", noua piesă "Sign Of Hope" a fost cumpusă în izolare și este modul prin care formația ne transmite gânduri bune.

Scorpions anunţă că are numeroase piese pregătite pentru noul album, continuă înregistrările

Legendara trupă germană Scorpions nu îşi încetineşte activitatea nici după 55 de ani de carieră. Grupul lucrează de ceva vreme la un album nou, iar Klaus Meine, solistul a dezvăluit într-un interviu recent cum merge procesul creativ. Teoretic LP-ul ar fi trebuit să vină în acest an, dar 2021 pare mai probabil ca termen limită.

Scorpions lucrează la un album heavy

Așa cum anunțau încă din primăvara lui 2019, The Scorpions lansează un nou album. Cel de-al 19-lea disc din cariera trupei va apărea cel mai probabil anul acesta și va avea un sound heavy, potrivit ultimelor declarații făcute de chitaristul Matthias Jabs.

The Scorpions a început să lucreze la un nou album, care ar putea sosi în 2020

Scorpions e gata să lanseze un nou album, solistul trupei afirmând într-un interviu că grupul a început să compună muzică nouă. Klaus Meine a acordat un interviu celor de la Scorpions Brazil, oferind indicii cu privire la noul LP.

Klaus Meine, solistul The Scorpions se declară deschis la înregistrarea unui nou album

Fanii Scorpions vor fi încântaţi să afle că există perspectiva unui nou album realizat de legendarii muzicieni. Solistul Klaus Meine a oferit recent indicii în această privinţă, afirmând că atât el, cât şi trupa sunt deschişi la realizarea unui nou material discografic.

Pe culmile nostalgiei cu Scorpions la Romexpo

Pe 12 iunie, Scorpions a concertat la Romexpo, în cadrul turneului Crazy World. Trupa ne-a dat din nou o lecție de viață, o lecție de iubire, un concert de neuitat. În deschidere au cântat trupele Salamandra și Compact B, avându-l ca invitat pe Leo Iorga.

Poze de la concertul Scorpions de la Romexpo București - 2018

Urmărește galeria de poze de la concertul susținut de trupa Scorpions la București pe 12 iunie 2018. Klaus Meine, Rudolf Schenker, Matthias Jabs, Paweł Mąciwoda și Mikkey Dee au cântat la Romexpo în cadrul Crazy World Tour.

Scorpions

Program și reguli de acces la concertul Scorpions de la Romexpo

Pe 12 iunie, Scorpions revine în România pentru a susține un nou concert la Romexpo. Evenimentul face parte din turneul Crazy World, în deschidere urmând să cânte Salamandra și Compact B. Programul concertului, precum și regulile de acces, au fost comunicate de către organizatori.

Solistul Scorpions explică de ce "Wind of Change" este o piesă "specială"

Klaus Meine a vorbit în cadrul unui interviu despre cât de ”specială” și ”diferită” este pentru el piesa "Wind of Change". Solistul Scorpions a mărturisit că a simțit o conexiune aparte cu această melodie încă de când a compus-o, fără a bănui că va avea un succes atât de mare.

Lyric Video Scorpions Follow Your Heart

Scorpions - Follow Your Heart

Veteranii hard rock-ului Scorpions au lansat o nouă baladă, pe numele de "Follow Your Heart". Piesa primeşte un lyric video mai jos, cu un fundal urban. Acesta este primul single de pe o viitoare compilaţie de hituri, "Born to Touch Your Feelings: Best of Rock Ballads."

Scorpions

Scorpions revine la București pe 16 iulie pentru a celebra 50 de ani de activitate

Trupa Scorpions va susține un nou concert în România pe 16 iulie 2016. Evenimentul va avea loc la Romexpo, în București, făcând parte din turneul mondial "Return To Forever"/ "50th Anniversary Tour".

Scorpions

Cele mai frumoase balade Scorpions

Vă invităm să ascultați cele mai frumoase balade Scorpions, una dintre cele mai iubite trupe rock din lume. Trupa germană și-a făcut cu ușurință loc în inimile fanilor din întreaga lume, fiind binevenită de fiecare dată în România.

Scorpions - We Built This House

Urmărește videoclipul oficial The Scorpions - "We Built This House". Este primul single extras de pe albumul "Return To Forever" din 2015.

Scorpions

Scorpions lansează albumul "Return to Forever"

Scorpions lansează cel de-al 18-lea album de studio, "Return to Forever", pe 20 februarie 2015. Discul include 16 piese în format deluxe, primul single extras fiind ”We Built This House”. Videoclipul melodiei a fost deja filmat și va putea fi urmărit în premieră pe site-ul formației.

RECENZIE: Scorpions în 2013, energie pompată la foc continuu - VIDEO

Scorpions a revenit pentru a patra oară la București pe 14 decembrie 2013. Veteranii germani ai genului metal au concertat la Pavilion Central Romexpo, în fața a mii de fani: unii aflați la prima vizionare, alții retrăind anii schimbării pe "Wind of Change".

Poze de la concertul Scorpions de la București

Scorpions a concertat pentru a patra oară la București. Urmăriți poze de la concertul Scorpions de la Romexpo de pe 14 decembrie 2013.

Program și reguli de acces pentru concertul Scorpions - HARTĂ

Scorpions va concerta în capitală pe data de 14 decembrie 2013, sub cupola Pavilionului Central Romexpo. În deschidere va cânta formația Trooper care îl au ca invitat pe solistul trupei Bere Gratis, Mihai Georgescu. Citește pe InfoMusic ultimele detalii, programul și regulile de acces ale evenimentului.

Trooper

Trooper cântă cu solistul Bere Gratis în deschiderea concertului Scorpions

Scorpions va concerta în capitală pe data de 14 decembrie 2013, sub cupola Pavilionului Central Romexpo. În deschidere va cânta formația Trooper care îl au ca invitat pe solistul trupei Bere Gratis, Mihai Georgescu.

O nouă promoție cu reduceri de 25% pentru concertele Scorpions și Jose Carreras

Project Events, organizatorul concertelor Scorpions și Jose Carreras de la București, oferă fanilor un cadou. Timp de 24 de ore, începând cu ora 00.00 a zilei de 11 decembrie 2013, acesștia pot cumpăra bilete la concertul preferat cu 25% ma ieftin. Reducerea este valabilă pentru toate categoriile de bilete.

Scorpions

Black Friday - Bilete reduse la Scorpions, Jose Carreras și Demis Roussos

Revelionul reducerilor a început, iar isteria Black Friday i-a cuprins încet, încet pe toți românii amatori de reduceri și promoții. Astfel, în weekendul 22-24 noiembrie 2013, cei pasionați de muzica au ocazia sa cumpere bilete reduse la cele mai așteptate evenimente ale sfârșitului de an - concertele Scorpions, Jose Carreras și Demis Roussos.

Premierul Rusiei, Dmitri Medvedev, este fan Scorpions

Dmitri Medvedev este un fan declarat al trupei Scorpions, participând la concertele trupei ori de câte ori are ocazia. Ultimul show la care a fost prezent a fost cel de la Sochi, după eveniment premierul Rusiei întâlnindu-se cu membrii trupei pentru a discuta și a face fotografii. Una dintre poze a ajuns pe pagina de Facebook a formației, strângând în doar câteva zile mii de like-uri.

Morten Harket (A-ha) și Klaus Maine (Scorpions)

Trupa Scorpions a cântat împreună cu Morten Harket de la A-ha

Cei de la Scorpions l-au avut ca invitat special pe Morten Harket, solistul de la A-ha, în cadrul unor concerte susținute în Grecia, luna trecută.

Trupa Scorpions salutand publicul la finalul concertului de la Bucuresti de pe 9 iunie 2011

Scorpions revine la București în decembrie 2013

Fanii care au trăit deja dezamăgirea unui turneu de adio renasc odată cu vestea revenirii formației Scorpions în România. Nemții care au renunțat la retragere au pornit în luna septembrie în turneul „Rock'n Roll Forever”, ce va cuprinde Ucraina, Lituania, Estonia, Finlanda și alte state. România se află pe traseu, trupa de hard rock știind că este extrem de iubită în țara noastră.

Scorpions relansează discul "Crazy World" - VIDEO

La 23 de ani de la apariția albumului "Crazy World", formația germana Scorpions va relansa discul într-o ediție deluxe . Apărut în luna noiembrie 1990, cel de-al 11-lea album de studio al trupei include piesele "Wind Of Change" și "Send Me an Angel" care au devenit adevărate hituri internaționale.

Scorpions

Scorpions renunță la retragere

La trei ani după ce și-au anunțat retragerea din muzică și la doar câteva săptămâni de la terminarea turneului turneului de adio, Scorpions revine aspura deciziei și anunță că își vor continua activitatea muzicală. Trupa are în plan lansarea unui nou album și de ce nu un nou "turneu de adio".

A cantat la tobe alaturi de Scorpions cu toate ca nu are maini (video)

A cântat la tobe alături de Scorpions cu toate că nu are mâini (video)

Deşi are ambele mâini amputate, un tânăr rus şi-a împlinit visul de a urca pe scenă alături de Scorpions, trupa s-a preferată. În cadrul unei emisiuni tv găzduite de un... Continuare »

Concertele anului 2012 în România!

Anul 2011 a dovedit că România este din ce în ce mai prezentă pe agendele trupelor şi artiştior consacraţi.  Scorpions, Roxette, Bon Jovi, Shakira, Sting, Judas Priest, Alice Cooper, Whitesnake,... Continuare »

Trupa Scorpions salutand publicul la finalul concertului de la Bucuresti de pe 9 iunie 2011

Scorpions lansează Get Your Sting & Blackout!

Trupa Scorpions, care recent a concertat la Cluj cu ocazia inaugurării stadionului Cluj Arena, va lansa materialul Get Your Sting & Blackout pe CD şi Blu-ray. Noul disc va conţine... Continuare »

scorpions la bucuresti

Scorpions lansează un nou album - Comeback!

Trupa Scorpions a anunţat lansarea albumului Comeback pe 4 noiembrie 2011. Materialul este de fapt o colecţie de piese celebre reînregistrate. Ideea acestui nou disc a venit după ce la... Continuare »

scorpions la bucuresti

Concert Scorpions la Cluj, bilete sold out la tribune!

Fanii trupei Scorpions care au ratat concertul de la Bucureşti de pe 9 iunie 2011, au şansa să-i vadă pe rockerii legendari într-un concert la Cluj pe 8 octombrie 2011,... Continuare »

Concertele Toamnei 2011

Concertele toamnei 2011

Dacă în această vară ne-am bucurat de prezenţa numelor mari precum Scorpions, Roxette, Bon Jovi, Shakira, Sting, Judas Priest, Alice Cooper, Whitesnake sau Mika, acum a venit rândul artiştilor precum... Continuare »

Smokie

Smokie inaugurează Cluj Arena alături de Scorpions

Trupa Smokie va concerta pe 9 octombrie 2011 în cadrul seriei de evenimente ce inaugurează Cluj Arena. Pe 8 octombrie 2011, vedeta serii va fi trupa Scorpions, care revine în... Continuare »

Concert Scorpions la Bucuresti 09.06.2011

Concert Scorpions la Cluj în octombrie

Fanii trupei Scorpions care au ratat concertul de la Bucureşti de pe 9 iunie 2011, au şansa să-i vadă pe rockerii legendari într-un concert la Cluj pe 8 octombrie 2011.... Continuare »

Concert Scorpions la Bucuresti 09.06.2011

Înregistrări FullHD de la concertul Scorpions

Pe 9 iunie 2011, Scorpions a concertat pentru ultima oară în România. Playlistul video de mai jos redă doar câteva momente din magia rock simțită de peste 20.000 de oameni... Continuare »

Trupa Scorpions salutand publicul la finalul concertului de la Bucuresti de pe 9 iunie 2011

Scorpions, demonstraţie de rock alături de 20.000 de fani

În această seară Scorpionii şi-au luat adio de la publicul român, printr-un concert memorabil, o adevărată demontraţie de rock de cea mai bună calitate. Show-ul a început puţin după ora... Continuare »

Klaus Meine- Scorpions

Concert Scorpions - setlist posibil

Concertul Scorpions de la București face parte din turneul mondial Sting and Blackout World Tour 2011, iar cel mai sigur setlist (după Bratislava, Budapesta și Ostrava) este următorul: Sting In... Continuare »

Conferinta de presa Scorpions Bucuresti 2011

Scorpions, planuri după terminarea turneului de adio!

Ajunși la București, membrii trupei Scorpions au susținut în urmă cu câteva ore o conferință de presă, dezvăluind planurile de viitor, așteptările cu privire la turneul actual. Timp de aproximativ... Continuare »

Concert Scorpions- schita acces

Informații pentru cei ce merg la concertul Scorpions!

Trupa Scorpions va concerta mâine la Zone Arena din București în cadrul turneului de adio “Get Your Sting And Blackout World Tour”. Show-ul este organizat de Project Events și va... Continuare »

Scorpions

Atenție la biletele contrafăcute la concertul Scorpions!!

Trupa Scorpions își va lua adio de la publicul român printr-un concert ce va avea loc 9 iunie 2011 la Zone Arena. Evenimentul a stârnit un interes atât de mare... Continuare »

Concert Scorpions- schita acces

Tot ce trebuie să știi dacă mergi la concertul Scorpions!

Doar o săptămână ne mai desparte de ultima întâlnire cu trupa Scorpions- legenda muzicii rock. Show-ul germanilor este organizat de Project Events și va avea loc pe 9 iunie la... Continuare »

Klaus Meine- Scorpions

Petrecere Scorpions în True Club

Ziua de naștere a lui Klaus Meine- solistul de la Scorpions va fi sărbătorită astăzi, 25 mai în True Club, gazda fiind Alina Toma. Începând cu orele 22.30 muzica rock... Continuare »

Scorpions

Concert Scorpions: Nu mai sunt bilete nici la Gazon B

După ce la începutul săptămânii, Project Events- organizatorii concertului Scorpions la București au anunțat că toate biletele de la Tribuna A s-au vândut, astăzi ne comunică epuizarea unei alte categorii... Continuare »

Scorpions

Concert Scorpions: categorie de bilete sold out!

Deși mai puțin de o lună ne desparte de evenimentul rock al anului- concertul trupei Scorpions la București, biletele de la Tribuna A sunt epuizare, iar la Gazon B doar... Continuare »

Scorpions

Pachete Meet & Greet pentru fanii Scorpions!

25 de fani au ocazia să-și întâlnească idolii la București! Project Events, organizatorurii concertului Scorpions în România, au anunțat astăzi punerea în vânzare a 25 de pachete Meet & Greet... Continuare »

Scorpions

Mesajul Scorpions pentru fanii din România (video)

Trupa Scorpions a înregistrat un mesaj special pentru fanii așteptați la Zone Arena pe 9 iunie 2011. Hai la concert, e ultima noastră ocazie de a fredona Wind of Change,... Continuare »

concerte 2011

Concertele lui 2011 în România!

Găsești aici lista celor mai importante concerte ale anului 2011 în România. La o primă vedere, 2011 se anunță un an plin de evenimente care mai de care mai interesante.... Continuare »

scorpions

O nouă surpriză pentru fanii Scorpions!

Sărbătorile de Paște vin cu o nouă surpriză pentru fanii trupei, timp de patru zile ei îşi pot cumpăra bilete cu 15% reducere pentru concertul de pe 9 iunie 2011.... Continuare »

Christian Becker & Avenue în deschidere la Scorpions!

Pe lângă cei de la Trooper, pe scenă în deschiderea concertului Scorpions la București vor urca și Christian Becker & Avenue, anunţă Project Events. Scorpions va concerta în România în... Continuare »

Scorpions

Concert Scorpions: 10.000 de bilete deja vândute!

Cu nici 2 luni înaintea concertului pe care Scorpions îl va susține la Zone Arena din București, au fost deja achiziționate peste 10.000 de bilete, jumătate din numărul total pus... Continuare »

scorpions

Concertele 2011 in Romania

2011 se anunță plin de concerte pop și rock. Am extras pentru voi lista principalelor concerte anunțate până acum. Artist/Trupa Locatie Data Organizator Gipsy Kings Sala Palatului 9 aprilie 2011... Continuare »

scorpions

Bilete mai ieftine la Scorpions

Fanii Scorpions au parte de reduceri la bilete pentru concertul pe care trupa germană îl va susţine pe 9 iunie 2011 la Zone Arena. Mai multe detalii despre concert pot... Continuare »

Scorpions

Scorpions, din nou la București!

UPDATE: Vestea rămâne valabilă și în 2013 - Scorpions concertează pe 14 decembrie 2013. Trupa Scorpions și-a confirmat prezența la București pe 9 iunie 2011, în cadrul unui concert ce... Continuare »

CLOSE
CLOSE