Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Andra - "Aievea" - SOLD OUT
INFO CONCERT:
Arcade Fire
INFO CONCERT:
Nick Cave and The Bad Seeds
INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Cargo - concert aniversar
Profită de promoție: Vezi reducerile de până la -50% la Stock Busters @ eMAG!

The Scorpions

Originară din Hanovra, trupa Scorpions a fost înființată în 1965 din inițiativa chitaristului Rudolf Schenker. Celebră în anii ’80 pentru piese precum „Rock You Like a Hurricane”, „No One Like You”, „Still Loving You”, trupa s-a afirmat drept cel mai valoros grup heavy al Germaniei. Balada „The Wind of Change / Vântul schimbării”, lansată în 1990 și considerată un simbol al căderii Zidului Berlinului, a devenit un succes la scară mondială. A fost cel mai bine vândut single al anului 1991. Formația a comercializat în total peste 75 de milioane de albume în întreaga lume.

În 2013, la 23 de ani de la apariția albumului “Crazy World“, Scorpions a relansat discul într-o ediție deluxe. Pot fi ascultate 12 melodii live, înregistrate cu ocazia turneului “Live Crazy”. Apărut în luna noiembrie 1990, cel de-al 11-lea album de studio al trupei include piesele “Wind Of Change” și “Send Me an Angel” care au devenit adevărate hituri internaționale. Scorpions a lansat cel de-al 18-lea album de studio, "Return to Forever", pe 20 februarie 2015.

Scorpions a concertat de mai multe ori în România, la festivalul Rock '93 de pe stadionul Dinamo, la Cerbul de Aur 2002, pe 8 octombrie 2004 la Sala Polivalentă, pe 9 iunie 2011 la Zone Arena și pe 14 decembrie 2013 în Pavilionul Central Romexpo. Următorul concert Scorpions în România va avea loc pe 16 iulie 2016 la Romexpo.

Următoarele evenimente cu The Scorpions

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre The Scorpions

Lyric Video Scorpions Follow Your Heart

Scorpions - Follow Your Heart

Veteranii hard rock-ului Scorpions au lansat o nouă baladă, pe numele de "Follow Your Heart". Piesa primeşte un lyric video mai jos, cu un fundal urban. Acesta este primul single de pe o viitoare compilaţie de hituri, "Born to Touch Your Feelings: Best of Rock Ballads."

Scorpions

Scorpions revine la București pe 16 iulie pentru a celebra 50 de ani de activitate

Trupa Scorpions va susține un nou concert în România pe 16 iulie 2016. Evenimentul va avea loc la Romexpo, în București, făcând parte din turneul mondial "Return To Forever"/ "50th Anniversary Tour".

Scorpions

Cele mai frumoase balade Scorpions

Vă invităm să ascultați cele mai frumoase balade Scorpions, una dintre cele mai iubite trupe rock din lume. Trupa germană și-a făcut cu ușurință loc în inimile fanilor din întreaga lume, fiind binevenită de fiecare dată în România.

Scorpions - We Built This House

Urmărește videoclipul oficial The Scorpions - "We Built This House". Este primul single extras de pe albumul "Return To Forever" din 2015.

Scorpions

Scorpions lansează albumul "Return to Forever"

Scorpions lansează cel de-al 18-lea album de studio, "Return to Forever", pe 20 februarie 2015. Discul include 16 piese în format deluxe, primul single extras fiind ”We Built This House”. Videoclipul melodiei a fost deja filmat și va putea fi urmărit în premieră pe site-ul formației.

RECENZIE: Scorpions în 2013, energie pompată la foc continuu - VIDEO

Scorpions a revenit pentru a patra oară la București pe 14 decembrie 2013. Veteranii germani ai genului metal au concertat la Pavilion Central Romexpo, în fața a mii de fani: unii aflați la prima vizionare, alții retrăind anii schimbării pe "Wind of Change".

Poze de la concertul Scorpions de la București

Scorpions a concertat pentru a patra oară la București. Urmăriți poze de la concertul Scorpions de la Romexpo de pe 14 decembrie 2013.

Program și reguli de acces pentru concertul Scorpions - HARTĂ

Scorpions va concerta în capitală pe data de 14 decembrie 2013, sub cupola Pavilionului Central Romexpo. În deschidere va cânta formația Trooper care îl au ca invitat pe solistul trupei Bere Gratis, Mihai Georgescu. Citește pe InfoMusic ultimele detalii, programul și regulile de acces ale evenimentului.

Trooper

Trooper cântă cu solistul Bere Gratis în deschiderea concertului Scorpions

Scorpions va concerta în capitală pe data de 14 decembrie 2013, sub cupola Pavilionului Central Romexpo. În deschidere va cânta formația Trooper care îl au ca invitat pe solistul trupei Bere Gratis, Mihai Georgescu.

O nouă promoție cu reduceri de 25% pentru concertele Scorpions și Jose Carreras

Project Events, organizatorul concertelor Scorpions și Jose Carreras de la București, oferă fanilor un cadou. Timp de 24 de ore, începând cu ora 00.00 a zilei de 11 decembrie 2013, acesștia pot cumpăra bilete la concertul preferat cu 25% ma ieftin. Reducerea este valabilă pentru toate categoriile de bilete.

Scorpions

Black Friday - Bilete reduse la Scorpions, Jose Carreras și Demis Roussos

Revelionul reducerilor a început, iar isteria Black Friday i-a cuprins încet, încet pe toți românii amatori de reduceri și promoții. Astfel, în weekendul 22-24 noiembrie 2013, cei pasionați de muzica au ocazia sa cumpere bilete reduse la cele mai așteptate evenimente ale sfârșitului de an - concertele Scorpions, Jose Carreras și Demis Roussos.

Premierul Rusiei, Dmitri Medvedev, este fan Scorpions

Dmitri Medvedev este un fan declarat al trupei Scorpions, participând la concertele trupei ori de câte ori are ocazia. Ultimul show la care a fost prezent a fost cel de la Sochi, după eveniment premierul Rusiei întâlnindu-se cu membrii trupei pentru a discuta și a face fotografii. Una dintre poze a ajuns pe pagina de Facebook a formației, strângând în doar câteva zile mii de like-uri.

Morten Harket (A-ha) și Klaus Maine (Scorpions)

Trupa Scorpions a cântat împreună cu Morten Harket de la A-ha

Cei de la Scorpions l-au avut ca invitat special pe Morten Harket, solistul de la A-ha, în cadrul unor concerte susținute în Grecia, luna trecută.

Trupa Scorpions salutand publicul la finalul concertului de la Bucuresti de pe 9 iunie 2011

Scorpions revine la București în decembrie 2013

Fanii care au trăit deja dezamăgirea unui turneu de adio renasc odată cu vestea revenirii formației Scorpions în România. Nemții care au renunțat la retragere au pornit în luna septembrie în turneul „Rock'n Roll Forever”, ce va cuprinde Ucraina, Lituania, Estonia, Finlanda și alte state. România se află pe traseu, trupa de hard rock știind că este extrem de iubită în țara noastră.

Scorpions relansează discul "Crazy World" - VIDEO

La 23 de ani de la apariția albumului "Crazy World", formația germana Scorpions va relansa discul într-o ediție deluxe . Apărut în luna noiembrie 1990, cel de-al 11-lea album de studio al trupei include piesele "Wind Of Change" și "Send Me an Angel" care au devenit adevărate hituri internaționale.

Scorpions

Scorpions renunță la retragere

La trei ani după ce și-au anunțat retragerea din muzică și la doar câteva săptămâni de la terminarea turneului turneului de adio, Scorpions revine aspura deciziei și anunță că își vor continua activitatea muzicală. Trupa are în plan lansarea unui nou album și de ce nu un nou "turneu de adio".

A cantat la tobe alaturi de Scorpions cu toate ca nu are maini (video)

A cântat la tobe alături de Scorpions cu toate că nu are mâini (video)

Deşi are ambele mâini amputate, un tânăr rus şi-a împlinit visul de a urca pe scenă alături de Scorpions, trupa s-a preferată. În cadrul unei emisiuni tv găzduite de un... Continuare »

Concertele anului 2012 în România!

Anul 2011 a dovedit că România este din ce în ce mai prezentă pe agendele trupelor şi artiştior consacraţi.  Scorpions, Roxette, Bon Jovi, Shakira, Sting, Judas Priest, Alice Cooper, Whitesnake,... Continuare »

CLOSE
CLOSE