Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Scorpions a lansat piesa "Shining of your Soul" - AUDIO

The Scorpions continuă lansările săptămânale de single-uri, odată cu apariţia piesei "Shining Of Your Soul", melodie de pe viitorul album, "Rock Believer". Acesta va sosi pe 25 februarie şi a fost deja prefaţat de câteva piese apreciate de public.

Publicat

pe

Coperta album Scorpions Rock Believer
Coperta album Scorpions Rock Believer │ FOTO: Scorpions

"Shining of Your Soul" este teoretic o baladă, deşi are riff-uri destul de dure şi mai apropiate de metal uneori, decât de hard rock sau rock clasic. Albumul "Rock Believer" este la doar o săptămână distanţă de lansare şi a primit deja single-uri precum "Rock Believer", "Peacemaker" şi mai recent "Seventh Sun". Odată cu noul LP discografia trupei germane ajunge la 19 titluri.

Solistul şi compozitorul Klaus Meine a declarat recent pentru un post de radio din Chile următoarele:

Vă puteţi aştepta ca "Rock Believer" să fie un album dedicat tuturor celor care cred în rock, din toată lumea. Când te gândeşti la toate turneele din ultimii 10 ani, după lansarea lui "Return to Forever" din 2015, ei bine era momentul să intrăm din nou în studio, să scriem material nou, să compunem piese noi şi să vedem dacă mai funcţionează creativitatea. Marea ţintă, scopul era să creăm un album rock, să producem un album cu multă atitudine, putere şi să ne axăm pe vremurile bune, dar şi să savurăm muzica şi să ne distrăm cu ea. Şi asta se simte foarte plăcut.

Întreg conceptul din spatele lui "Rock Believer" este de a contrazice expresia "Rock is dead", înlocuind-o cu dovezi că există oameni care cred în rock pe tot Pământul. Formaţia a avut turnee în toată lumea în ultimii 50 de ani, primind o sumedenie de dovezi că spiritul rock e cât se poate de viu. Înregistrările noului disc s-au făcut la Peppermint Park Studios, în Hanovra, Germania, iar mixajul la Hansa Studios, în Berlin.

Michael Ilbert a finalizat mixajul, el având multiple nominalizări Grammy pentru colaborările cu producătorul Max Martin la LP-uri ale lui Taylor Swift şi Katy Perry. Compoziţiile Schenker/Meine constituie scheletul acestui album, care le aduce fanilor 15 piese noi. Ultmul release Scorpions a fost "Born To Touch Your Feelings - Best of Rock Ballds" din 2017, o compilaţie best of, cu câteva noutăţi.

"Return to Forever" a fost ultimul LP compus din noutăţi şi primul cu toboşarul Motorhead Mikkey Dee la percuţie.

Comentează

Trending