Urmărește-ne în Social Media

Scorpions - Rock Believer

Scorpions a lansat videoclipul piesei "Rock Believer" cel mai nou single de pe albumul nemţilor din 2022. Klaus Meine îşi păstrează tăria vocii, dar şi o anumită blândeţe resimţită la fiecare final de refren. Clipul noului single ne permite să îi vedem pe muzicieni pentru prima dată după multe luni, în afară teaserelor din studio.

Videoclipul "Rock Believer" include şi imagini de arhivă din concertele formaţiei din anii '70, '80 şi '90. Greu de crezut că suntem în faţa unei trupe care cântă de 57 de ani şi a lansat o piesă atât de importantă la scara istoriei, încât a fost acuzată că a contribuit la picarea Zidului Berlinului cu ajutorul CIA. Trecând de teoria conspiraţiei, legendara trupă germană e în mare formă, iar "Rock Believer" este single-ul care dă şi titlul noului LP al grupului.

Acest album va fi lansat pe 25 februarie 2022 şi a fost prefaţat şi de un alt single numit "Peacemaker", care a sosit pe final de an 2021. La aceste piese au contribuit chitaristul Rudolf Schenker, basistul Pawel Maciwoda şi versurile sunt scrise de solistul Klaus Meine. Vorbind cu un post de radio din Chile recent, Meine a declarat că acest LP este dedicat tuturor celor care cred în rock la nivel global.

E dedicat şi celor care tot spun că rock-ul e mort, lucru infirmat de fanii trupei din toată lumea, strânşi la concerte şi cu pasiunea radiind în ochi. 50 de ani turnee au dus trupa la ideea că "Rock Believerul" ţine în viaţă pasiunea pentru acest tip de muzică. The Scorpions au cântat în 80 de ţări şi au împărtăşit o conexiune specială cu toţi fani.

"Rock Believer" este o creaţie semnată Schenker şi Meine la bază, ei ocupându-se de compoziţie. LP-ul a fost înregistrat cu trupa live într-o cameră din studio şi nu pe Zoom cum au făcut multe formaţii în ultimii 2 ani. Au trecut 5 ani de la ultimul material discografic al germanilor, "Born To Touch Your Feelings - Best of Rock Ballads", o compilaţie de material nou şi clasic. E pentru prima oară când LP-ul este înregistrat cu zero aport de la compozitori din exteriorul trupei Scorpions după multă vreme.

PUBLICITATE
Comentarii

Concerte & turnee

Concert Scorpions 2023 la Romexpo: program și reguli de acces

Astăzi, 28 iunie, Scorpions urcă pe scena de la Romexpo, cu un concert ce face parte din turneul promovare a albumul "Rock Believer". În deschidere va cânta formația Amalgama. Te invităm să afli programul, regulile de acces si alte informații utile înainte de eveniment.

Publicat

pe

Concert Scorpions la Romexpo pe 12 iunie 2018 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Concertul are loc în Parcarea C de la Romexpo. Accesul se va face prin Intrarea C, din Bulevardul Expoziției, începând cu ora 19:00, iar concertele încep la ora 20:00. După deschiderea porților, puteți sosi la orice ora doriți pentru a vedea trupele favorite. Evenimentul are loc în aer liber.

Organizatorii au pregătit un Food Court cu Food Trucks generos, dar și baruri, publicul având de ales dintr-o gamă variată atât pe partea de mâncare, cât și de băuturi. În perimetrul evenimentului va exista și o zonă de merchandise.

Program concert Scorpions 2023 la Romexpo

 • Acces - 19:00
 • Amalgama - 20:00 - 20:45
 • Scorpions - 21:15 - ...

Este INTERZIS accesul cu:

 • sticle, conserve;
 • mâncare sau băuturi de orice fel;
 • artificii, arme, obiecte periculoase;
 • obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
 • umbrele (în caz că se anunță ploaie, sunteți rugați să veniți cu pelerine);
 • aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil);
 • aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;
 • animale de companie;
 • persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca și NU vor păzi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului!

La intrarea in perimetrul evenimentului, toți participanții vor fi percheziționați de către agenții de securitate.

Organizatorii informează publicul participant ca spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

La Romexpo va fi prezent un medic care poate oferi Primul Ajutor în caz de nevoie.

Accesul copiilor

 • Copiii sub 7 ani au acces gratuit însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.
 • Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe baza de bilet și doar dacă aceștia sunt însoțiți de către un adult posesor de bilet valid.
 • Organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor fără căști de protecție! Zgomotul foarte puternic poate dăuna auzului celor mici.

Categorii de bilete și brățări

 • Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toata durata concertului.
 • Părăsirea perimetrului de concert, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar la ieșire brățara le va fi ruptă și dacă doresc să intre din nou, este necesară a nouă achiziție de bilete.
 • Posesorii de bilete la categoriile VIP, Categoria A și Categoria B vor primi la acces brățări speciale ce le permit accesul în zona în care au bilete. Brățările trebuie păstrate la mână, exact așa cum au fost puse, pe toată durata concertului. Brățările nu sunt transmisibile și nu trebuie deteriorate pe întreaga perioadă a evenimentului. Posesorii de bilete la Categoria C nu vor primi brățară la acces.

Categoria VIP - pe platformă la înălțime, aproape de scenă, cu bar separat. Fanii cu bilet la categoria VIP au acces în toate categoriile de bilete.

Categoria A - în picioare, în fața scenei; posesorii de biletele la categoria A nu au acces la categoria VIP, dar au acces la categoria B și la categoria C.

Categoria B - în picioare în spatele categoriei A. Posesorii de bilete la categoria B nu au voie să intre la categoria VIP și nici la categoria A, dar au voie la categoria C.

Categoria C - în picioare în spatele categoriei B. Posesorii de bilete la categoria C nu au voie să intre la nicio altă categorie.

Prețuri bilete Scorpions 2023:

Bilete încă se găsesc online, la prețuri ce pornesc de la 259 lei (+ taxe). Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, te invităm să accesezi agenda InfoMusic.

Citește în continuare