Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

DJ Black Coffee completează lineup-ul UNTOLD 2024

Așteptat în fiecare vară cu emoție de fanii veniți din multe colțuri ale lumii, UNTOLD și-a reconfirmat statutul de festival de top, reușind ca în fiecare ediție să ofere experiențe unice. Organizatorii au anunțat un nou nume din lineup-ul festivalului, un artist premiat cu un Grammy, DJ-ul și producătorul Black Coffee.

Publicat

pe

DJ Black Coffee la UNTOLD 2024
DJ Black Coffee la UNTOLD 2024 │ FOTO: UNTOLD

Cu un talent remarcabil și o abordare neconvențională a muzicii electronice, Black Coffee este unul dintre cei mai apreciați DJ/producători din cultura underground. În 2023 a marcat o urcare de 14 locuri în Top 100 DJ Mag, ajungând pe poziția 25.

În doar câțiva ani a devenit unul dintre cei mai vizibili DJ-i la nivel global, cu rezidențe în cele mai mari cluburi ale lumii, Hï Ibiza sau The Wynn (Las Vegas), dar și cu apariții live la cele mai mari festivaluri, peste 150 de evenimente într-un an, reușite care i-au consolidat statutul de emblemă în industria muzicii electronice. Black Coffee a spart barierele muzicale, reușind să combine, în piesele sale, percuția africană tradițională și sound-ul techno, rezultatul fiind un stil nou în muzica electronică, "Afropolitan House".

La finalul anului trecut, Black Coffee a fost desemnat "Man Of The Year" de publicația britanică GQ, a avut primul show sold-out al unui artist sud-african în Madison Square Garden și a fost recompensat cu un premiu Grammy la categoria "Best Dance/Electronic Music Album" pentru "Subconsciously". Recent, Black Coffee a produs și cel de-al șaptelea album de studio al lui Drake, "Honestly, Nevermind", și a preluat rolul de producător muzical executiv în filmul "God Is A DJ" regizat de Hicham Hajji.

Scena Galaxy găzduiește cele mai cunoscute nume din cultura underground: Carl Cox, Fisher și Solomun

De multe ori considerat cel mai bun DJ din lume, titlu acordat de comunitatea fanilor culturii dance, dar și de prestigioasele publicații de specialitate, DJ Mag sau Mixmag, Carl Cox a fost parte a școlii dance din Marea Britanie, de la începutul erei disco, până în prezent. A experimentat tot, de la breakbeat, disco, hip-hop, la Italian house până la hard techno. Abordarea versatilă a sound-ului techno l-a plasat pe lista scurtă a celor mai respectați artiști din industria muzicii electronice. Producții precum "I Want You (Forever)", "Phoebus Apollo" sau "The Player" au devenit "imnuri" în cultura underground.

Paul Nicholas Fisher, cunoscut sub numele de scenă Fisher, DJ-ul și producătorul australian care a reușit să cucerească scena muzicii electronice cu un sound unic și fresh, va ajunge pentru prima dată la festivalul UNTOLD. Stilul distinctiv al lui Fisher, combinat cu prezența sa carismatică, l-au transformat într-un favorit al marilor cluburi și al festivalurilor din întreaga lume. "Losing It" a fost un succes internațional, a fost certificat cu Discul de Aur și Discul de Platină pentru vânzări record, a fost nominalizat la Premiile Grammy, la categoria "Best Dance Recording", și a primit aprecieri pentru sound-ul inovator.

Este unul dintre cei mai aclamați artiști ai genului melodic house & techno, se numește Solomun și e DJ-ul care a a avut un live spectaculos de 3 ore pe Galaxy Stage în cadrul ediției aniversare a festivalului UNTOLD, ediția 2019. A fost recompensat în cadrul DJ Awards la categoriile "Best Producer", "Best DJ", "Best Melodic House DJ".

UNTOLD 2024 lansează Galaxy BackStage Pass

Creatorii UNTOLD vor lansa pentru ediția din acest an un nou concept, Galaxy BackStage Pass, care va oferi fanilor, în cele patru zile de festival, o experiență VIP exclusivistă. Atmosfera de festival este de fiecare dată una memorabilă, iar anul acesta fanii Galaxy vor avea posibilitatea de a se bucura de artiștii preferați, chiar de pe scenă. Pachetul Galaxy BackStage Pass poate fi achiziționat online, la prețul de 300 de euro (plus taxe).

Prețuri bilete UNTOLD 2024:

Festivalul UNTOLD are loc în perioada 8-11 august în Cluj-Napoca. Abonamentele sunt disponibile online, la prețuri ce pornesc de la 806,20 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 8 august 2024

UNTOLD 2024

Loc
Cluj Arena

Trending