Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Scorpions ne alină izolarea cu "Sign Of Hope", o piesă nouă venită "direct din inimă " - AUDIO

Trupa Scorpions ne aduce o rază de speranță sub forma unei sesiuni de terapie muzicală. Venită "direct din inimă ", noua piesă "Sign Of Hope" a fost cumpusă în izolare și este modul prin care formația ne transmite gânduri bune.

Publicat

pe

Concert Scorpions la Romexpo pe 12 iunie 2018 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Prima piesă Scorpions după 5 ani de la ultimul album cu piese originale - "Return To Forever" - este o baladă emoționantă, intitulată "Sign Of Hope". Melodia a fost compusă de formație în plină pandemie și vine împreună cu un mesaj pentru public din partea membrilor trupei.

Scorpions: "Vrem să vă oferim o rază de speranță ("Sign Of Hope"), care vine direct din inimile noastre în aceste vremuri apăsătoare"

"Zilele astea lucrăm la multă muzică hard rock și heavy pentru noul nostru album... dar pentru că trăim această perioadă dramatică cauzată de pandemia de Covid-19, vrem să vă oferim o rază de speranță ("Sign Of Hope"), care vine direct din inimile noastre în aceste vremuri apăsătoare.... aveți grijă de voi... vă iubim ... Scorpions", apare într-un mesaj publicat de formație în descrierea clipului "Sign Of Hope" de pe YouTube.

AUDIO: Scorpions - "Sign Of Hope"

Trupa Scorpions lucrează de câteva luni la un nou material de studio, programat să apară în 2021. Pe acest album se vor regăsi numai piese originale, solistul Klaus Meine dezvăluind pentru site-ul Scorpions News că perioada de izolare le-a oferit prilejul perfect pentru a compune și a finaliza piese deja schițate.

Klaus Meine: "Nu putem călători, nu ne putem deplasa. Dar măcar putem fi creativi"

"Întreaga lume trece prin momente dificile și e foarte înfricoșător. Suntem într-o situație foarte privilegiată, pentru că putem măcar să stăm acasă și să lucrăm din propriile studio-uri pentru a face ca lucrurile să meargă. După turneul pe care l-am susținut în Australia și Asia de Sud-Est, am avut oportunitatea de a ne întoarce în studio și de a lucra la noi piese - am lucrat la compoziție, la versuri. E un lucru minunat, mai ales în aceste zile, în care suntem cu toții în carantină și nu putem merge nicăieri - nu putem călători, nu ne putem deplasa. Dar măcar putem fi creativi. Putem să ne afundăm în procesul nostru creativ. Să sperăm că rezultatul va fi unul bun."

Scorpions este una dintre cele mai longevive trupe rock. În cei peste 50 de ani de carieră, formația a vândut mai mult de 100 de milioane de albume, având în palmares hituri precum “No One Like You”, “Still Loving You”, “Rock You Like A Hurricane”, "Send Me An Angel" și, nu în ultimul rând, ”Wind of Change” (RECOMANDARE - Află povestea piesei ”Wind of Change).

PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Scorpions cântă la Romexpo pe 28 iunie 2023

Scorpions, una dintre cele mai emblematice formații rock și heavy metal, revine în România. Muzicienii vor concerta pe 28 iunie la Romexpo, în aer liber. Detalii și bilete în articol.

Publicat

pe

Concert Scorpions la Romexpo pe 12 iunie 2018 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Organizat de Concerts East, Marcel Avram, East European Production și D&D East Entertainment, concertul Scorpions de la Romexpo face parte turneul de promovare a albumul "Rock Believer". Este cel de-al 19-lea disc din cariera trupei și a fost lansat pe 22 februarie 2022.

Aflată pe scenă de la mijlocul anilor '60, Scorpions a influențat generații întregi de artiști. Giganți ai muzicii rock și heavy metal precum Guns N' Roses, Metallica, Megadeth, Def Lepard, Testament sau Helloween au declarat în repetate rânduri faptul că Scorpions și-a pus amprenta asupra muzicii lor.

Până în prezent, Scorpions a lansat 19 albume de studio care au înregistrat zeci de milioane de vânzări în întreaga lume. Conform statisticilor, formația ar fi atins pragul de 100 de milioane de albume vândute până în prezent.

Piesele lor au acumulat miliarde de vizualizări și s-au regăsit din coloana sonoră a numeroase filme și seriale printre care "The Boys", "Stranger Things", "Rock of Ages" sau "The Big Bang Theory".

Scorpions rămâne una dintre formațiile etalon ale întregii industrii muzicale, compozițiile sale continuând să își lase amprenta asupra viitorilor artiști.

Bilete concert Scorpions la Romexpo

Bilete se pun în vânzare începând cu 6 martie la următoarele prețuri:

  • Categoria A - fără loc în fața scenei - 379 lei earlybird (primele 200 de bilete), 399 lei în presale și 450 lei la intrare
  • Categoria B - fără loc, în spatele categoriei A - 299 lei earlybird (primele 200 de bilete), 329 lei în presale și 350  lei la intrare
  • Categoria C - fără loc, în spatele categoriei B - 239 lei earlybird (primele 200 de bilete), 259 lei în presale și 300 lei la intrare
  • Premium - 699 lei - pe platformă la înălțime, aproape de scenă, cu bar și acces separat. Posesorii de bilete PREMIUM au acces în toate categoriile de bilete.

*Se pun în vânzare 9500 de bilete - câte 3000 din fiecare categorie și 500 la categoria Premium

**Copiii sub 7 ani au acces gratuit însoțiți de un adult posesor de bilet.

***La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de emitere bilete al agenției de ticketing.

Citește în continuare

Trending