Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Scorpions ne alină izolarea cu "Sign Of Hope", o piesă nouă venită "direct din inimă " - AUDIO

Trupa Scorpions ne aduce o rază de speranță sub forma unei sesiuni de terapie muzicală. Venită "direct din inimă ", noua piesă "Sign Of Hope" a fost cumpusă în izolare și este modul prin care formația ne transmite gânduri bune.

Publicat

pe

Concert Scorpions la Romexpo pe 12 iunie 2018 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Prima piesă Scorpions după 5 ani de la ultimul album cu piese originale - "Return To Forever" - este o baladă emoționantă, intitulată "Sign Of Hope". Melodia a fost compusă de formație în plină pandemie și vine împreună cu un mesaj pentru public din partea membrilor trupei.

Scorpions: "Vrem să vă oferim o rază de speranță ("Sign Of Hope"), care vine direct din inimile noastre în aceste vremuri apăsătoare"

"Zilele astea lucrăm la multă muzică hard rock și heavy pentru noul nostru album... dar pentru că trăim această perioadă dramatică cauzată de pandemia de Covid-19, vrem să vă oferim o rază de speranță ("Sign Of Hope"), care vine direct din inimile noastre în aceste vremuri apăsătoare.... aveți grijă de voi... vă iubim ... Scorpions", apare într-un mesaj publicat de formație în descrierea clipului "Sign Of Hope" de pe YouTube.

AUDIO: Scorpions - "Sign Of Hope"

Trupa Scorpions lucrează de câteva luni la un nou material de studio, programat să apară în 2021. Pe acest album se vor regăsi numai piese originale, solistul Klaus Meine dezvăluind pentru site-ul Scorpions News că perioada de izolare le-a oferit prilejul perfect pentru a compune și a finaliza piese deja schițate.

Klaus Meine: "Nu putem călători, nu ne putem deplasa. Dar măcar putem fi creativi"

"Întreaga lume trece prin momente dificile și e foarte înfricoșător. Suntem într-o situație foarte privilegiată, pentru că putem măcar să stăm acasă și să lucrăm din propriile studio-uri pentru a face ca lucrurile să meargă. După turneul pe care l-am susținut în Australia și Asia de Sud-Est, am avut oportunitatea de a ne întoarce în studio și de a lucra la noi piese - am lucrat la compoziție, la versuri. E un lucru minunat, mai ales în aceste zile, în care suntem cu toții în carantină și nu putem merge nicăieri - nu putem călători, nu ne putem deplasa. Dar măcar putem fi creativi. Putem să ne afundăm în procesul nostru creativ. Să sperăm că rezultatul va fi unul bun."

Scorpions este una dintre cele mai longevive trupe rock. În cei peste 50 de ani de carieră, formația a vândut mai mult de 100 de milioane de albume, având în palmares hituri precum “No One Like You”, “Still Loving You”, “Rock You Like A Hurricane”, "Send Me An Angel" și, nu în ultimul rând, ”Wind of Change” (RECOMANDARE - Află povestea piesei ”Wind of Change).

PUBLICITATE
Comentează

Albume noi

Scorpions oferă primul teaser pentru noul său album, direct din studio - VIDEO

Scorpions a profitat de perioada fără concerte şi turnee din 2020 pentru a înregistra un nou album, iar muzicienii ne-au oferit pe 7 iunie primul teaser pentru acest nou LP. Totul se face via Instagram şi vine direct din studiourile germane unde se finalizează noul material, aşa cum se poate vedea în articol.

Publicat

pe

Mesaj Scorpions Studio 2021
Mesaj Scorpions Studio 2021 │ FOTO: Scorpions www.instagram.com

Noul album se află în faza de mixaj, iar de asta se ocupă inginerul Michael Ilbert, care are deja multiple nominalizări Grammy la activ, alături de producătorul Max Martin. Cei doi sunt responsabili de albume hit realizate pentru Taylor Swift şi Katy Perry. Solistul Scorpions Klaus Meine, chitaristul Rudolf Scheker şi chitaristul Matthias Jabs au transmis un mesaj pe Instagram, prezentând şi câteva zeci de secunde dintr-o nouă piesă. O parte din înregistrări au fost realizate la Peppermint Park Studios, în Hanovra.

Klaus vine după aniversarea sa de 73 de ani în luna mai şi a spus în mesajul video transmis către fani că se află în studio de un an deja. Iată mesajul complet:

Suntem în studio acum, aşa cum puteţi vedea, Peppermint Park din Hanovra, iar în această dimineaţă ne-am decis să vă oferim un mic teaser. Suntem aici de un an. Am petrecut atât de mult timp aici lucrând la sesiunea de înregistrare, iar acum e atât de captivant să ascultăm în sfârşit mixajele care vin din Berlin.

Am dorit să împărţim acest moment cu voi toţi. Credeţi-mă, abia aşteptam nu doar să vă oferim o parte din piesă, dar să cântăm întregul album. Vă vom vedea pe viu.

Noul LP Scorpions va sosi în a doua parte a lui 2021 şi este primul material după 4 ani. Ultimul a fost "Born To Touch Your Feelings- Best of Rock Ballads", din 2017, o combinaţie de material nou şi clasic, o compilaţie dacă vreţi. Iniţial materialul ce vine acum trebuia să fie înregistrat în Los Angeles alături de producătorul Greg Fidelman, care şi-a pus amprenta pe LP-uri Slipknot şi Metallica. Totuşi din cauza pandemiei, o parte din procesul creativ a început de la distanţă cu Greg, iar restul a fost continuat în Germania.

Inginerul Hans-Martin Buff a preluat grosul muncii la noul LP. Klaus Meine promite un vibe de "Blackout" şi "Love at First Sting" sau chiar "Lovedrive" pentru acest disc. Compoziţiile sunt cu toate in-house, fără contribuţii din exterior, faţă de albumul din 2015 "Return to Forever", în mare parte compus alături producătorii Mikael Nord Andersson şi Martin Hansen.

Citește în continuare

Trending