Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate

Mikkey Dee, toboșarul trupei Scorpions, a confirmat recent că a avut coronavirus. Muzicianul clarifică și o serie de zvonuri pe tema stării sale de sănătate, potrivit cărora nu ar fi în cea mai bună formă.

Publicat

pe

Concert Scorpions la Romexpo pe 12 iunie 2018 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Mikkey Dee a oferit publicului detalii privind contractarea coronavirusului, subiect despre care acesta nu mai vorbise anterior. Muzicianul a confirmat că a fost infectat cu COVID-19, însă a dezmințit spusele cântărețului Don Dokken, care a răspândit în presă zvonuri potrivit cărora toboșarul Scorpions ar fi luat virusul când era în Australia, ar fi slăbit 15 kilograme și nu s-ar simți bine deloc.

Mikkey Dee: "Da, am avut coronavirusul și am fost bolnav vreme de o lună"

"Bună, oameni buni!

Am vrut să clarific niște zvonuri privind ceea ce Don Dokken a declarat despre starea mea de sănătate, cât am avut corona. Da, am avut coronavirusul și am fost bolnav vreme de o lună. M-am recuperat complet până la mijlocul lunii aprilie. Până la finele lunii aprilie am început din nou să bat la tobe și să joc hockey.

Din păcate, bunul meu prieten Don a avut niște informații greșite. Nu am luat coronaviruslui când eram în Australia, ci când eram în Suedia. Nu am pierdut 15 kilograme, am pierdut 6 kilograme. Dar, așa cum am menționat, sunt complet recuperat acum, și am și anticorpi, iar ăsta e un lucru grozav.

De abia aștept ca lucrurile să revină la normal, pentru a putea porni din nou la drum. Vă mulțumesc pentru afecțiune, inima mea merge către fiecare dintre cei care sunt afectați de situația cu care ne confruntăm în prezent.

Aveți grijă de voi! Mikkey"

La sfârșitul lunii aprilie, Scorpions a lansat o baladă emoționantă, intitulată "Sign Of Hope". Melodia a fost compusă de formație în plină pandemie și a venit împreună cu un mesaj pentru public din partea membrilor trupei.

Trupa Scorpions lucrează de câteva luni la un nou material de studio, programat să apară în 2021. Pe acest album se vor regăsi numai piese originale, solistul Klaus Meine dezvăluind pentru site-ul Scorpions News că perioada de izolare le-a oferit prilejul perfect pentru a compune și a finaliza piese deja schițate.

Comentează

Trending