Urmărește-ne în Social Media

rock

Scorpions - Hammersmith

"Hammersmith" este titlul noului single Scorpions, dar și un celebru loc pentru evenimente, situat în cartierul londonez cu același nume. Piesa trupei nemțești face trimitere, astfel, la scena impresionantă pe care au urcat trupe ca The Who, Queen, AC/DC, Motörhead și Metallica, fiind totodată un manifest contemporan, care arată cât de mult entuziasm au încă membrii Scorpions pentru hard rock, rădăcinile faimei lor și metalul original.

Publicat

pe

Muzica, compusă de fondatorul SCORPIONS, Rudolf Schenker, toboșarul Mikkey Dee și Magnus Axe, îi oferă cântărețului Klaus Meine (versuri) oportunitatea de a demonstra că poate intona perfect tonurile de baladă ale trupei. Amestecat cu riff-uri armonice, întrerupte în mod repetat de tobe agresive, "Hammersmith" este ceva cu totul special în noul repertoriu al trupei rock.

"Cântecul", spune Klaus Meine, "ne duce înapoi la o perioadă în care cântam în cele mai mici cluburi, visând doar să putem cânta în Temple of Rock, Hammersmith Odeon".

"Hammersmith" este bonus track pe ediția britanică a albumului "Rock Believer". Discul original a fost lansat în luna februarie și include 16 piese, fiecare cu povestea sa. Toate sunt prezentate într-un mod inedit, îmbinând amprentă inconfundabilă a trupei SCORPIONS de la începutul anilor 1980 cu producții care țin pasul cu trendurile actuale.

SCORPIONS este una dintre cele mai importante trupe rock din ultimele decenii. Grupul a înregistrat vânzări de peste 120 de milioane de albume până în prezent, a avut peste 5.000 de concerte și a lansat legendara piesă "Wind Of Change", care a dominat topurile internaționale și care este, și în ziua de astăzi, cel mai bine vândut single la nivel global al unui act muzical german.

Trending