Urmărește-ne în Social Media

Scorpions - Peacemaker

Scorpions a lansat videoclipul celui mai recent single, "Peacemaker". Filmați într-un context futurist, membrii formației invocă venirea unui propovăduitor al păcii, care să restabilească echilibrul într-o lume măcinată de pandemie și conflicte.

"Primul lucru care ne-a venit în minte a fost versul de pe refren. <<Peacemaker, peacemaker / Bury the undertaker>>. Pur și simplu mă jucam cu cuvintele astea. Într-o perioadă în care atât de multe persoane au murit din cauza COVID, din cauza unor războaie devastatoare și a altor crime fără sens, începi să te gândești că cei de la pompele funebre lucrează peste program. Într-o lume pașnică, de după pandemie, va veni momentul ca propovăduitorii păcii să conducă... asta e o perspectivă la care mă gândesc cu plăcere", a declarat vocalistul Scorpions, Klaus Meine.

"Peacemaker" este primul single de pe noul album Scorpions, "Rock Believer". Discul a fost înregistrat la Peppermint Park Studios din Hanover, Germania, împreună cu inginerul Hans-Martin Buff. Acesta este primul material Scorpions înregistrat cu fostul toboșar Motorhead, Mikkey Dee, care s-a alăturat trupei germane în 2016.

LP-ul "Rock Believer" include 16 piese și va fi lansat pe 25 februarie 2022. După lansare, formația va pleca în turneu, prima oprire fiind în Las Vegas.

 

PUBLICITATE
Comentarii

Concerte & turnee

Scorpions cântă la Romexpo pe 28 iunie 2023

Scorpions, una dintre cele mai emblematice formații rock și heavy metal, revine în România. Muzicienii vor concerta pe 28 iunie la Romexpo, în aer liber. Detalii și bilete în articol.

Publicat

pe

Concert Scorpions la Romexpo pe 12 iunie 2018 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Organizat de Concerts East, Marcel Avram, East European Production și D&D East Entertainment, concertul Scorpions de la Romexpo face parte turneul de promovare a albumul "Rock Believer". Este cel de-al 19-lea disc din cariera trupei și a fost lansat pe 22 februarie 2022.

Aflată pe scenă de la mijlocul anilor '60, Scorpions a influențat generații întregi de artiști. Giganți ai muzicii rock și heavy metal precum Guns N' Roses, Metallica, Megadeth, Def Lepard, Testament sau Helloween au declarat în repetate rânduri faptul că Scorpions și-a pus amprenta asupra muzicii lor.

Până în prezent, Scorpions a lansat 19 albume de studio care au înregistrat zeci de milioane de vânzări în întreaga lume. Conform statisticilor, formația ar fi atins pragul de 100 de milioane de albume vândute până în prezent.

Piesele lor au acumulat miliarde de vizualizări și s-au regăsit din coloana sonoră a numeroase filme și seriale printre care "The Boys", "Stranger Things", "Rock of Ages" sau "The Big Bang Theory".

Scorpions rămâne una dintre formațiile etalon ale întregii industrii muzicale, compozițiile sale continuând să își lase amprenta asupra viitorilor artiști.

Bilete concert Scorpions la Romexpo

Bilete se pun în vânzare începând cu 6 martie la următoarele prețuri:

  • Categoria A - fără loc în fața scenei - 379 lei earlybird (primele 200 de bilete), 399 lei în presale și 450 lei la intrare
  • Categoria B - fără loc, în spatele categoriei A - 299 lei earlybird (primele 200 de bilete), 329 lei în presale și 350  lei la intrare
  • Categoria C - fără loc, în spatele categoriei B - 239 lei earlybird (primele 200 de bilete), 259 lei în presale și 300 lei la intrare
  • Premium - 699 lei - pe platformă la înălțime, aproape de scenă, cu bar și acces separat. Posesorii de bilete PREMIUM au acces în toate categoriile de bilete.

*Se pun în vânzare 9500 de bilete - câte 3000 din fiecare categorie și 500 la categoria Premium

**Copiii sub 7 ani au acces gratuit însoțiți de un adult posesor de bilet.

***La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de emitere bilete al agenției de ticketing.

Citește în continuare