Urmărește-ne în Social Media

Scorpions - Peacemaker

Scorpions a lansat videoclipul celui mai recent single, "Peacemaker". Filmați într-un context futurist, membrii formației invocă venirea unui propovăduitor al păcii, care să restabilească echilibrul într-o lume măcinată de pandemie și conflicte.

"Primul lucru care ne-a venit în minte a fost versul de pe refren. <<Peacemaker, peacemaker / Bury the undertaker>>. Pur și simplu mă jucam cu cuvintele astea. Într-o perioadă în care atât de multe persoane au murit din cauza COVID, din cauza unor războaie devastatoare și a altor crime fără sens, începi să te gândești că cei de la pompele funebre lucrează peste program. Într-o lume pașnică, de după pandemie, va veni momentul ca propovăduitorii păcii să conducă... asta e o perspectivă la care mă gândesc cu plăcere", a declarat vocalistul Scorpions, Klaus Meine.

"Peacemaker" este primul single de pe noul album Scorpions, "Rock Believer". Discul a fost înregistrat la Peppermint Park Studios din Hanover, Germania, împreună cu inginerul Hans-Martin Buff. Acesta este primul material Scorpions înregistrat cu fostul toboșar Motorhead, Mikkey Dee, care s-a alăturat trupei germane în 2016.

LP-ul "Rock Believer" include 16 piese și va fi lansat pe 25 februarie 2022. După lansare, formația va pleca în turneu, prima oprire fiind în Las Vegas.

 

Comentarii