Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Scorpions a lansat "Peacemaker", o nouă piesă de pe viitorul album - AUDIO

Legendara trupă Scorpions a lansat single-ul "Peacemaker", extras de pe cel de-al 19-lea album de studio, "Rock Believer". Piesa este disponibilă în articol, așa că te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Scorpions - Peacemaker
Scorpions - Peacemaker │ FOTO: captură YouTube / Scorpions

"Peacemaker" este piesa principală a albumului și prima lansare de pe acest material. Esența hard rock și flerul metal se simt de la primele acorduri. În ceea ce privește mesajul melodiei, acesta a fost inspirat de vremurile bizare ale anului trecut. Cu toate acestea, "Peacemaker" nu uită să vorbească și despre speranță.

"Primul lucru care mi-a venit în minte au fost versurile: <<Peacemaker, peacemaker / Bury the undertaker>>. M-am jucat cu acele cuvinte. Într-o vreme în care atât de mulți oameni au murit și încă mor de COVID, din cauza războaielor devastatoare și a altor crime fără sens, simți că groparul trebuie să lucreze ore suplimentare. Într-o lume pașnică după pandemie, va fi timpul ca pacificatorul să conducă... aceasta este o imagine care mă atrage cu adevărat", a spus Klaus Meine.

Discul "Rock Believer" marchează primul album de studio Scorpions de la anteriorul "Return to Forever" și va fi lansat pe 25 februarie 2022. De asemenea, este primul material care îl prezintă pe fostul baterist Motorhead Mikkey Dee, care s-a alăturat grupului în 2016, după moartea lui Lemmy Kilmister.

Scorpions a înregistrat cea mai mare parte a albumului la Peppermint Park Studios din Hanovra, Germania, și l-a coprodus cu inginerul Hans-Martin Buff. Membrii trupei plănuiseră inițial să apeleze la producătorul Greg Fidelman (Metallica, Black Sabbath, Slayer), dar pandemia de coronavirus le-a zădărnicit planurile.

AUDIO: Scorpions - Peacemaker

Comentează

Trending