Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

The Scorpions a lansat piesa "Seventh Sun", single înălţător de pe noul album

The Scorpions pare a experimenta cu un sunet diferit pe piesa "Seventh Sun", lansată pe 11 februarie 2022. Acesta este cel mai nou single de pe viitorul album al trupei germane, "Rock Believer", care va sosi pe 25 februarie 2022. Este albumul de studio cu numărul 19 al grupului.

Publicat

pe

Coperta album Scorpions Rock Believer
Coperta album Scorpions Rock Believer │ FOTO: Scorpions

"Seventh Sun" stă sub semnul vocii înălţătoare a solistului Klaus Meine, în vreme ce chitaristul Rudolf Schenker face minuni la chitara sa Flying V. E un misticism şi un mister aparte la această piesă, care inspiră momentul în care băieţii răi intrau în scenă într-un film din anii '80. Pe alocuri are ceva de Pink Floyd. Aminteşte şi de alte hituri Scorpions, precum "Animal Magnetism", "The Zoo" şi "China White".

La început de an 2022 Scorpions a lansat melodia şi clipul "Rock Believer", cu o colecţie de imagini din concertele sale de pe tot globul. Primul single de pe LP a fost "Peacemaker" şi a sosit la final de an 2021. Noul disc va avea 11 piese şi va sosi prin casa de discuri Spinefarm pe 25 februarie.

Iată tracklist-ul lui "Rock Believer":

01. Gas În The Tank
02. Roots In My Boots
03. Knock 'Em Dead
04. Rock Believer
05. Shining Of Your Soul
06. Seventh Sun
07. Hot And Cold
08. When I Lay My Bones To Rest
09. Peacemaker
10. Call Of The Wild
11. When You Know (Where You Come From)
12. Shoot For Your Heart
13. When Tomorrow Comes
14. Unleash The Beast
15. Crossing Borders

Scorpions va porni turneul "Rock Believer" în martie în Las Vegas, unde are programate 9 concerte, în cadrul unei rezidenţe la Hollywood Hotel. Apoi va pleca spre Europa, unde are programate 6 concerte în Franţa şi 6 în Germania, cu Wolfgang Van Halen în deschidere (fiul lui Van Halen) şi trupa sa MAMMOTH WVH. Ultimul album lansat de Scorpions a fost "Return to Forever" din 2015, care includea melodii din anii '80 scoase pentru prima dată din arhivă.

A fost şi ultimul material discografic cu James Kottak la tobe, el fiind apoi înlocuit de Mikkey Dee, fost component Motorhead. Scorpions este activă din anul 1965, fiind una dintre cele mai longevive formaţii rock din lume. Cea mai cunoscută piesă a sa rămâne "Wind of Change", un simbol social şi politic şi unul dintre imnurile căderii Zidului Berlinului. Single-ul a vândut peste 14 milioane de unităţi în toată lumea.

Comentează

Trending