Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Liana Stanciu anunțâ când vom afla care e piesa României la Eurovision 2021Piesa României la Eurovision 2021 - Când e aleasă și ce jurați fac selecția Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit"Câștigătorii Globurilor de Aur 2021 - Lista completă Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!"

Mika

Următoarele evenimente cu Mika

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Mika

MIKA - Dear Jealousy

MIKA - Dear Jealousy

Mika își dorește să scape de gelozia ce a pus stăpânie pe el, așa că îi adresează o scrisoare deschisă, pe note muzicale. Noul single cu videoclip al artistului se numește "Dear Jealousy".

MIKA - Sanremo

MIKA - Sanremo

Extrem de rezervat în aspectele vieții sale private, Mika atinge un subiect sensibil în noul său videoclip, ”Sanremo”. Artistul ne prezintă o poveste despre homosexualitate, ce se petrece în Italia anilor '50.

MIKA - Tiny Love

MIKA - Tiny Love

În noul videoclip “Tiny Love“, MIKA ne vorbește despre latura lumească a iubirii. Artistul subliniază importanța lucrurilor simple dintr-o relație, punând în plan secund metaforele folosite de obicei pentru a descrie iubirea.

Coperta single Mika Ice Cream

MIKA - Ice Cream

MIKA, unul dintre cei mai promiţători artişti apăruţi în UK în anii 2000 revine cu piesa "Ice Cream". Artistul cu origini libaneze etalează pop-ul euforic cu care ne-a obişnuit şi anunţă un nou album. Noul single este însoţit de un videoclip cu versuri, pe care îl puteţi viziona în articol.

MIKA - Hurts (Remix - Official Video)

MIKA - Hurts (Remix)

Mika a lansat videoclipul noului single ”Hurts”. Melodia este prezentată publicului într-o variantă remixată, împreună cu un videoclip regizat de Ivan Cotroneo.

Mika - Je Chante

MIKA - Je Chante

Mika ne prezintă în noul videoclip ”Je chante” adevărata bucurie a unui artist pasionat de ceea ce face. Melodia pare a fi versiunea sa pentru clasica piesă ”The Sound of Music”.

Mika

Mika a lansat o piesă nouă, "All She Wants" - AUDIO

Mika a lansat un nou single de pe albumul ”No place in Heaven”. Melodia se numește ”All She Wants” și are o linie melodică veselă, ce camuflează versuri sarcastice.

MIKA - Staring At The Sun

MIKA - Staring At The Sun

Mika a lansat videoclipul noului single ”Staring At The Sun”. Vizualul este regizat de Andreas Dermanis, ce a mai colaborat și cu Pet Shop Boys, Bastille și Emeli Sande.

Mika - Good Guys

MIKA - Good Guys

Mika a lansat videoclipul noului single ”Good Guys”. Regizat de KT Auleta, vizualul prezintă o interpretare teatrală a piesei.

MIKA - Talk About You

MIKA - Talk About You

Mika a lansat videoclipul noului single ”Talk About You”. Piesa cu un ritm săltăreț, tipic artistului, este extrasă de pe albumul “No Place In Heaven“, ce va apărea pe piață în luna iunie.

Mika - Last Party

Mika - Last Party

Mika a lansat videoclipul noului single ”Last Party”. Piesa este o odă închinată fostului solist Queen, Freddie Mercury, ce s-a stins din viață în noiembrie 1991.

Mika

Mika a lansat o piesă nouă, "Talk About You" - AUDIO

Michael Holbrook Penniman, a.k.a. Mika a lansat o nouă piesă, intitulată "Talk About You". Melodia este extrasă de pe cel de-al 4-lea album de studio al artistului, ”No place in Heaven”, așteptat pe piață anul acesta.

Secvență clip "Popular song" - Mika și Ariana Grande

Mika a lansat "Popular Song" ft. Ariana Grande - VIDEOCLIP

Mika a lansat cel de-al doilea single de pe albumul "The Origin of Love". Piesa se numește "Popular Song" și este interpretată în duet cu Ariana Grande.

Mika- Underwater Video

Mika a lansat noul clip Underwater - VIDEOCLIP

Underwater este cel mai nou videoclip lansat de Mika ce include fantesie și personaje mistice. Piesa este inclusă pe noul album al artistului, The Origin of Love.

Mika

The Origin of Love - cea mai îndrăgită piesă de pe noul album Mika - VIDEO

Un sondaj realizat de Mika pe pagina sa de facebook a scos la iveală piesa cea mai îndrăgită de pe albumul The Origin of Love, rezultatul indicând piesa omonimă a materialului discografic. Urmărește un scurt film realizat special pentru această piesă în colaborare cu producătorul chilian Cristián Jiménez.

MIKA in concert la BESTFEST 2011 (2.07.2011 / foto: infomusic.ro)

Mika - Make You Happy - VIDEOCLIP

Mika a oferit fanilor primele acorduri ale albumului The Origin Of Love, cel de-al 3 lea din cariera sa. Melodia cu care începe promovarea materialului se numeşte Make You Happy şi a apărut online însoţită de un videoclip.

Beautiful rain songs

Cele mai frumoase piese despre ploaie!

Când afară toarnă cu găleata sau doar plouă mocănește, fiecare ne regăsim starea în muzica preferată adaptată momentului. În continuare vă propunem câteva piese numai bune pentru iubitorii de muzică melancolică.

Concertele anului 2012 în România!

Anul 2011 a dovedit că România este din ce în ce mai prezentă pe agendele trupelor şi artiştior consacraţi.  Scorpions, Roxette, Bon Jovi, Shakira, Sting, Judas Priest, Alice Cooper, Whitesnake,... Continuare »

MIKA in concert la BESTFEST 2011 (2.07.2011 / foto: infomusic.ro)

MIKA a făcut mare show la B'Estfest 2011 (foto+video)

MIKA a făcut mare show la B'Estfest 2011. Fotografii si video cu principalele momente din concert.

Rock the City vs B'Estfest

Rock the City vs B'Estfest

Începutul lunii viitoare, mai exact perioada 1-3 iulie, aduce în Bucureşti două dintre cele mai mari festivaluri de muzică din România, B'Estfest și Rock the City. Publicul bucureştean se va... Continuare »

Sarmalele Reci vin la Bestfest 2011

Prezențe românești la B'Estfest 2011!

Primele prezențe românești de la B'Estfest 2011 sunt: Șuie Paparude, OCS, Travka, Magnolia, Coma și Sarmalele Reci. B’Estfest se mută anul acesta la iarbă verde în comuna Tunari, transformându-se într-o... Continuare »

Festivalul B'Estfest 2011

Lasertag, pictură pe tricouri și book corner la B’Estfest 2011!

Tabăra organizată cu ocazia festivalului B’Estfest 2011 vine cu foarte multe surprize pe lângă mult-așteptatele concerte. Astfel în zonele de Playground, Lake Lounge și Arts&Crafts publicul se va putea delecta... Continuare »

Rock the city 2011

Festivalurile anului 2011 în România

Am centralizat pentru voi cele mai importante festivaluri ale anului 2011 în România. La Mania Festival 2011 28 aprilie – 1 mai 2011 – Mamaia, Constanța Line-up: Sasha, Luciano, Lee... Continuare »

mika

Mika la B’estfest 2011!

Festivalul B’estfest 2011 a primit o nouă confirmare în line-up. Mika este cel care se alătură celor de la Skunk Anansie, Flogging Molly, Asian Dub Foundation, LAMB, Pendulum, House of... Continuare »

CLOSE
CLOSE