Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Mika a lansat noul clip Underwater - VIDEOCLIP

Underwater este cel mai nou videoclip lansat de Mika ce include fantesie și personaje mistice. Piesa este inclusă pe noul album al artistului, The Origin of Love.

Publicat

pe

Mika- Underwater Video
Mika- Underwater Video

Underwater este cel mai nou videoclip lansat de Mika, pe care îl puteți vedea mai jos. Așa cum ne-a obișnuit artistul, clipul nu este unul obișnuit și pare rupt dintr-o poveste fantasy.

Mika- Underwater Video

Secvență clip Mika- Underwater

Mika se află într-o bărcuță și navighează pe o mare ilustrată de material textil albastru. Acesta încearcă să protejeze un sac luminos pentru care la un moment dat se aruncă în apă. Sub apă, alături de artist apar o serie de ființe mistice, care dansează și îl vrăjesc pe Mika, ca la final să-i fure sacul și să-l lase fără suflare sub apă.

Cântecul este inclus pe cel mai recent album semnat Mika, The Origin of Love. Materialul a fost lansat în septembrie, iar cel mai noul single extras este piesa ce dă titlul discului și va apărea pe 26 noiembrie. În urma unui sondaj realizat pe pagina de facebook a artistului Origin of Love a fost desemnată ca cea mai îndrăgită piesă de către fani de pe disc. Încă nu a fost lansat un videoclip oficial al piesei, dar Mika a realizat un scurt metraj, împreună cu producătorul și directorul chilian Cristián Jiménez.

Pentru acest album, Mika a lucrat cu Greg Wells, Dan Wilson, Benny Benassi și Klas Ahlund, care au contribuit atât la compoziție, cât și la producție. Legat de temele abordate, artistul a precizat că acest album este mult mai serios ce tratează anii maturității, dar păstrează tonul optimist. În ceea ce privește sound-ul, Mika susține că include elemente muzicale de la Daft Punk și Fleetwood Mac.

Mika - Underwood

Trending