Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Mika - Make You Happy - VIDEOCLIP

Mika a oferit fanilor primele acorduri ale albumului The Origin Of Love, cel de-al 3 lea din cariera sa. Melodia cu care începe promovarea materialului se numeşte Make You Happy şi a apărut online însoţită de un videoclip.

Publicat

pe

MIKA in concert la BESTFEST 2011 (2.07.2011 / foto: infomusic.ro)
MIKA in concert la BESTFEST 2011 (2.07.2011 / foto: infomusic.ro)

Mika a oferit fanilor primele acorduri ale albumului The Origin Of Love, cel de-al 3 lea din cariera sa. Melodia cu care începe promovarea materialului se numeşte Make You Happy şi a apărut online însoţită de un videoclip în cadrul căruia dragostea este personajul central.

MIKA in concert la BESTFEST 2011 (2.07.2011 / foto: infomusic.ro)

MIKA in concert la BESTFEST 2011 (2.07.2011)

În prezent nu se cunoaşte o dată oficială de lansare a discului The Origin Of Love, însă se ştie că va cuprinde piese în limba franceză și colaborări cu artişti precum Pharell Williams, Martin Solveig, Paul Steel, Ellie Goulding şi mulţi alţii. Artistul de origine britanică este mulţumit de noul produs şi a declarat că este nerăbdător ca publicul să-l asculte în totalitate.

Deşi nu va fi lansată ca single, piesa Make You Happy va intra cu siguranţă în graţiile fanilor datorită mesajului puternic pe care îl are la bază.

Mika a susținut până acum 2 concerte în România, unul la Orange Summer Party în 2010 și unul în 2011 la B'Estfest - Fotografii și clipuri din concertul Mika la B'Estfest.

Mika - Make You Happy

 

 

Trending