Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

Videoclip oficial: MIKA - Sanremo

Extrem de rezervat în aspectele vieții sale private, Mika atinge un subiect sensibil în noul său videoclip, ”Sanremo”. Artistul ne prezintă o poveste despre homosexualitate, ce se petrece în Italia anilor '50.

Mika ne poartă înapoi în timp, într-o perioadă în care homosexualitatea nu era privită cu ochi buni în societate. În clipul cinematic al piesei "Sanremo", artistul joacă rolul unui bărbat ce duce o viață dublă: aceea de soț iubitor, ce are grijă de soția și copilul său, și de aventurier de noapte, ce-și caută parteneri în locuri ferite de ochii critici ai unei societăți intolerante la orice formă de sexualitate ce iese din normalul vremii.

Regizorul videoclipului, W.I.Z., menționează că acțiunea din videoclip are loc "într-o eră în care homosexualitatea, dacă nu era ilegală, era inacceptabilă din punct de vedere social, o perioadă a discriminării și persecuției. "Sanremo" reprezintă visul său utopian, un loc fictional al libertății și transcendenței."

Noul single se regăsește pe albumul "My Name Is Michael Holbrook", cel de-al cincilea material de studio al artistului. Discul include 13 piese și a fost lansat pe 4 octombrie.

Mika a devenit cunoscut după ce piesele "Relax Take It Easy" (2006) și "Grace Kelly" (2007) au ajuns Number One în topurile din Marea Britanie.“Life in Cartoon Motion”( 2007), albumul său de debut, i-a adus atât un număr foarte mare de fani, cât și aprecierile criticilor, care l-au comparat cu artiști precum Freddie Mercury, Scissor Sisters, Elton John, Robbie Williams sau David Bowie.

Primul album s-a vândut în peste 5,6 milioane de copii în întreaga lume, Mika primind astfel premiul BRIT pentru "Best British Breakthrough Artist" și o nominalizare la premiile Grammy. "The Boy Who Knew Too Much", apărut în 2008, include single-ul "We Are Golden", care debutează pe locul 4 în clasamentul britanic. Urmează apoi "The Origin of Love" (2012), clasat pe prima poziție în topul albumelor din Franța, și "No place in Heaven" (2015).

Citește mai multe despre Mika
Videoclipuri cu Mika
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE