Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: MIKA - Je Chante

Mika ne prezintă în noul videoclip ”Je chante” adevărata bucurie a unui artist pasionat de ceea ce face. Melodia pare a fi versiunea sa pentru clasica piesă ”The Sound of Music”.

Cu sprijinul regizorului Henri de Czar, Mika reușește să creeze un nou univers, o lume în care imaginația are forța de a schimba tot ce ne înconjoară. În noul videoclip ”Je Chante”, artistul reamintește publicului cum ar trebui să se bucure cineva cu adevărat pasionat de muzică, dincolo de marile mașinării de produs bani ale acestei industrii.

Noul single Mika se regăsește pe o variantă reeditată a albumului ”No place in Heaven”. În prima sa versiune, cel de-al 4-lea material de studio al artistului a fost lansat pe 15 iunie și a debutat pe poziția a 2-a în topul albumelor din Franța și pe locul 3 în clasamentele din Belgia și Italia.

Mika a devenit cunoscut după ce piesele “Relax Take It Easy” (2006) și “Grace Kelly” (2007) au ajuns Number One în topurile din Marea Britanie.“Life in Cartoon Motion”( 2007), albumul său de debut, i-a adus atât un număr foarte mare de fani, cât și aprecierile criticilor, care l-au comparat cu artiști precum Freddie Mercury, Scissor Sisters, Elton John, Robbie Williams sau David Bowie.

Primul album s-a vândut în peste 5,6 milioane de copii în lume, Mika primind astfel premiulBRIT pentru “Best British Breakthrough Artist” și o nominalizare la premiile Grammy. “The Boy Who Knew Too Much”, apărut în 2008, include single-ul “We Are Golden”, care debutează pe locul 4 în clasamentul britanic. Urmează apoi ”The Origin of Love” (2012), clasat pe prima poziție în topul albumelor din Franța.

Citește mai multe despre Mika
Videoclipuri cu Mika
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE