Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare" Sandra Izbașa la Masked Singer România 2020Sandra Izbașa a fost primul personaj demascat la Masked Singer Romania - VIDEO Jojo a câștigat prima emisiune Te cunosc de undeva! cu rolul Evora (Taraful de la Vărbilău)Jojo a câștigat primul episod de transformări la "Te cunosc de undeva! #15"

Cele mai frumoase piese despre ploaie!

Când afară toarnă cu găleata sau doar plouă mocănește, fiecare ne regăsim starea în muzica preferată adaptată momentului. În continuare vă propunem câteva piese numai bune pentru iubitorii de muzică melancolică.
Beautiful rain songs

Ascultă o selecție de melodii despre ploaie

Patty Griffin - Rain

Piesa este inclusă pe 1000 Kisses, cel de-al treilea album de studio din cariera artistei de origine americană. Materialul a fost lansat pe 9 aprilie 2002 şi s-a vândut în aproape 151.000 de copii în Statele Unite.

James Blunt - Tears and Rain

Melodia a apărut pe Back to Bedlam, albumul de debut lansat pe 11 octombrie 2004. Materialul a fost un real succes, atingând prima poziţie a topurilor muzicale din 10 ţări şi vânzându-se în peste 10 milioane de exemplare în întreaga lume. Este considerat cel mai vândut album al anilor 2000 în Marea Britanie cu 3,2 milioane de copii şi este clasa pe poziţia 14 în topul celor mai vândute albume din istorie în Regatul Unit.

Breaking Benjamin - Rain

"Rain" este inclusă pe We Are Not Alone, materialul cu numărul 2 semnat de trupa americană. Discul a apărut pe piaţă pe 28 iunie 2004 via Hollywood Records și a oferit fanilor trei single-uri: "So Cold", "Sooner or Later" şi "Rain". "We Are Not Alone" s-a vândut în 48000 de exemplare numai în prima săptămână de după lansare şi a primit discul de platină pe 13 iunie 2005.

MIKA - Rain

Melodia este inclusă pe cel de-al doilea album de studio al artistului, The Boy Who Knew Too Much, lansat pe 21 septembrie 2009. "Rain", cel de-al doilea single extras de pe acest material, a fost produs de Greg Wells împreună cu violonistul Owen Pallett.

Creed - Rain

Piesa a fost compusă de Creed şi inclusă pe Full Circle (2009), cel de-al patrulea disc din cariera formaţiei. Single-ul care a fost lansat pe 22 septembrie 2009 via MSN Music, a avut parte de o primire pozitivă, intrând pe poziţia #91 în clasamentul Billboard Hot 100 şi pe poziţia #67 în Billboard Digital Songs.

Uriah Heep - Rain

Piesa "Rain" face parte de pe albumul The Magician's Birthday lansat în februarie 1973. Albumul, cel de-al cincilea din cariera rockerilor a fost recompensat cu discul de aur la puțin timp după lansare.

A-HA - Crying in The Rain

Grupul norvegian A-HA devenise deja cunoscut pe plan internațional înaintea lansării în octombrie 1990 a albumului "East of the Sun, West of the Moon".  Cel de-al patrulea disc a venit cu acest cover după single-ul din 1961 al celor de la The Everly Brothers și încă un hit - "I Call Your Name". Single-ul "Crying in the Rain" a devenit Number One în clasamentul de specialitate din Norvegia. Varianta originală în interpretarea The Everly Brothers intrase în Top 10 în America cu 29 de ani în urmă.

Ai alte propuneri? Lasă un comentariu și vom actualiza playlistul.

 

Citește mai multe despre Breaking BenjaminJames BluntMikaUriah Heep
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Petrecere de Sf. Ion cu Trupa 13 în Jukebox!

Trupa 13 deschide sezonul de concerte pe 2012 în clubul Jukebox din Bucureşti. Sâmbătă, 7 ianuarie, de la ora 21.00...

Închide