Urmărește-ne în Social Media

MIKA - Who's Gonna Love Me Now

Mika a lansat un videoclip intim, ca un jurnal de vacanță, pentru noua piesă "Who's Gonna Love Me Now". Melodia se regăsește pe soundtrack-ul filmului ”Anything Possible”.

"Iubesc piesa asta! Sfâșietoare, pură, sinceră și cu o linie melodică minunată. Sper să vă placă la fel de mult pe cât îmi place mie", a declarat Mika.

Noua piesă "Who's Gonna Love Me Now" vine după o serie de lansări de succes, respectiv single-urile "Yo-Yo" și "Bolero" în duet cu Baby K. Artistul nu a anunțat încă lansarea unui album, însă cel mai probabil lucrează la unui nou material.

Cel mai recent LP, "My Name Is Michael Holbrook", a fost lansat înainte de pandemie, în octombrie 2019. Discul a urcat până pe poziția a 3-a în topul albumelor din Belgia.

Mika a devenit cunoscut după ce piesele "Relax Take It Easy" (2006) și "Grace Kelly" (2007) au ajuns Number One în topurile din Marea Britanie. "Life in Cartoon Motion" ( 2007), albumul său de debut, i-a adus atât un număr foarte mare de fani, cât și aprecierile criticilor, care l-au comparat cu artiști precum Freddie Mercury, Scissor Sisters, Elton John, Robbie Williams sau David Bowie.

Primul album s-a vândut în peste 5,6 milioane de copii în întreaga lume, Mika primind astfel premiul BRIT pentru "Best British Breakthrough Artist" și o nominalizare la premiile Grammy. "The Boy Who Knew Too Much", apărut în 2008, include single-ul "We Are Golden", care debutează pe locul 4 în clasamentul britanic. Urmează apoi "The Origin of Love" (2012), clasat pe prima poziție în topul albumelor din Franța, și "No place in Heaven" (2015).

PUBLICITATE
Comentarii