Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

The Origin of Love - cea mai îndrăgită piesă de pe noul album Mika - VIDEO

Un sondaj realizat de Mika pe pagina sa de facebook a scos la iveală piesa cea mai îndrăgită de pe albumul The Origin of Love, rezultatul indicând piesa omonimă a materialului discografic. Urmărește un scurt film realizat special pentru această piesă în colaborare cu producătorul chilian Cristián Jiménez.

Publicat

pe

Mika
Mika │ FOTO: www.facebook.com

Lansat de curând, noul album Mika a trecut deja prin filtrul fanilor. Un sondaj realizat de artist pe pagina sa de facebook a scos la iveală piesa cea mai îndrăgită de pe albumul The Origin of Love. Rezultatul indică piesa omonimă a materialului discografic, deși nu există încă un videoclip oficial.

Mika

Mika │ FOTO: www.facebook.com

Pentru piesa The Origin of Love, Mika a realizat un clip în colaborare cu Cristián Jiménez, un producător și director de filme din Chile. Despre realizarea acestui scurt film, Mika a declarat:

”După ce am văzut filmul Bonsai al lui Cristián, mi s-a părut că stilul său cinematografic s-ar potrivi cu piesa. Am vrut să iau din starea de visare caleidoscopică a melodiei și să o pun în viziunea suprarealistă a lui Cristián. Atunci când fac astfel de filme ofer libertate deplină directorului cu care lucrez, lucru care nu se va putea întâmpla niciodată în cazul unui videoclip muzical. Acest film scurt a fost făcut în Santiago într-un cadru restrâns ce a inclus prieteni de-ai lui Cristian și o mică echipă pentru filmare și un în ultimul rând multă iubire. Sper ca posibilitatea de a urmări viziunea altcuiva asupra piesei să fie la fel de surpinzătoare și emoționantă pentru voi, pe cât a fost pentru mine. ”

Până la lansarea unui videoclip oficial,  puteți urmări mai jos filmulețul realizat special pentru piesa The Origin of Love.

Albumul The Origin of Love a fost lansat pe data de 17 septembrie în Franța și pe 8 octombrie în UK. Pentru Franța single-ul de promovare al albumului a fost Elle me dit, iar pentru Marea Britanie s-a ales o piesă diferită, Celebrate.

Cel de-al treilea single va fi lansat pe 11 noiembrie, în Franța, iar piesa se va numi Underwater.

 Tracklist The Origin of Love

Origin of love

Origin of Love - Mika

1.Elle Me Dit
2.82, Rue Des Martyrs
3.Make You Happy
4.Celebrate
5.Underwater
6.Overrated
7.Love You When I'm Drunk
8.Origin Of Love
9.Step With Me
10.Lola
11.Stardust
12.Popular Song
13.Kids
14.Heroes
15.Emily
16.Tah Dah

Un comentariu

Trending