Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară

Mika a lansat o piesă nouă, "Talk About You" - AUDIO

Michael Holbrook Penniman, a.k.a. Mika a lansat o nouă piesă, intitulată "Talk About You". Melodia este extrasă de pe cel de-al 4-lea album de studio al artistului, ”No place in Heaven”, așteptat pe piață anul acesta.
Mika

Mika

După o pauză de 3 ani de la lansarea albumului ”The Origin of Love”, artistul de origine libaneză Mika dezvăluie primul single de pe noul său material de studio, ”No place in Heaven”. Piesa promovată se numește "Talk About You" și poate fi deja achiziționată de pe iTunes la prețul de 1.29 euro.

Cel de-al 4-lea material de studio Mika, ”No place in Heaven”, va fi lansat pe 15 iunie 2015. Tracklistul albumului nu a fost încă făcut public, însă, conform paginii de Facebook a artistului, noi informații vor fi dezvăluite în curând.

Mika - "Talk About You" - AUDIO

Mika a devenit cunoscut după ce piesele “Relax Take It Easy” (2006) și “Grace Kelly” (2007) au ajuns Number One în topurile din Marea Britanie.“Life in Cartoon Motion”( 2007), albumul său de debut, i-a adus atât un număr foarte mare de fani, cât și aprecierile criticilor, care l-au comparat cu artiști precum Freddie Mercury, Scissor Sisters, Elton John, Robbie Williams sau David Bowie.

Primul album s-a vândut în peste 5,6 milioane de copii în lume, Mika primind astfel premiul BRIT pentru “Best British Breakthrough Artist” și o nominalizare la premiile Grammy. “The Boy Who Knew Too Much”, apărut în 2008, include single-ul “We Are Golden”, care debutează pe locul 4 în clasamentul britanic. Urmează apoi ”The Origin of Love” (2012), clasat pe prima poziție în topul albumelor din Franța.

Citește mai multe despre Mika
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Adrian Despot și Kempes susțin campania "Rock By Rock" - VIDEO

Campania de strângere de fonduri ”Rock By Rock” unește artiștii sub o cauză comună. Inițiată cu scopul de a menține...

Închide