Urmărește-ne în Social Media

electronica, pop

MIKA - Yo Yo

MIKA le prezintă fanilor "Yo Yo", un single marcat de influențe de muzică electronică. Noua piesă este acompaniată de un lyric video disponibil în articol.

Publicat

pe

 "Am vrut să scriu o melodie care să te facă să plângi și să dansezi în același timp. O melodie care să facă lumea, în toată asprimea ei, să se simtă mai bine. Ceva care va fi mereu acolo pentru a te consola. Am scris asta pentru tine, în timp ce asculți în camera ta sau într-un club: nu contează, este vorba doar despre tine", a declarat MIKA.

MIKA este una dintre gazdele ediției din acest an a festivalului Eurovision. În timpul finalei competiției, ce va avea loc pe 14 mai, el va oferi ceea ce promite a fi o performanță de neuitat a hit-urilor sale și prima interpretare a noului single "Yo Yo" unui public internațional estimat să depășească 180 de milioane de oameni.

MIKA, cunoscut pentru melodiile sale vibrante și vocea clasică, folosește muzica pentru a uni o comunitate, mai ales pentru a intra în legătură cu cei care simt că sunt străini. Lucrările sale sunt inspirate de experiențele personale de la maturitate, dar și din copilărie, când muzica era singura lui sursă de speranță.

De la debut a lansat cinci albume de studio, vândute în milioane de exemplare: " Life in Cartoon Motion", "The Boy Who Knew Too Much", "The Origin of Love", "No Place In Heaven" și "My Name Is Michael Holbrook". MIKA nu numai că a câștigat un Brit Award pentru British Breakthrough Act, dar a fost și nominalizat la Grammy, MTV Europe Music Awards, Capital Radio Awards și World Music Awards. În plus, show-ul său de pe RAI a câștigat prestigiosul premiu Rose D'or pentru cel mai bun serial de divertisment în 2017. Mai mult, MIKA a fost antrenor la The Voice Franța, jurat la X Factor Italia și a a găzduit propria emisiune de radio - "The Art of Song".

PUBLICITATE
Comentează

Trending