Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Videoclip oficial: MIKA - Dear Jealousy

Mika își dorește să scape de gelozia ce a pus stăpânie pe el, așa că îi adresează o scrisoare deschisă, pe note muzicale. Noul single cu videoclip al artistului se numește "Dear Jealousy".

Cu toții avem momente în care ne simțim acaparați de gelozie, iar Mika nu face excepție. Artistul de origine libaneză alege să vorbească deschis despre acest subiect în noul său single, "Dear Jealousy". Piesa vine acompaniată de un videoclip în care artistul își arată extravagantele mișcări scenice, amintind pe alocuri de Freddie Mercury.

"Iată un nou videoclip pe care l-am înregistrat în timpul șederii mele în New York. Am filmat această prestație în timpul show-ul de la Brooklyn Steel, cu grozavul James Rothman", a detaliat Mika.

Noul single "Dear Jealousy" se regăsește pe albumul "My Name Is Michael Holbrook", cel de-al cincilea material de studio al artistului. Discul include 13 piese și a fost lansat pe 4 octombrie.

Mika a devenit cunoscut după ce piesele "Relax Take It Easy" (2006) și "Grace Kelly" (2007) au ajuns Number One în topurile din Marea Britanie.“Life in Cartoon Motion”( 2007), albumul său de debut, i-a adus atât un număr foarte mare de fani, cât și aprecierile criticilor, care l-au comparat cu artiști precum Freddie Mercury, Scissor Sisters, Elton John, Robbie Williams sau David Bowie.

Primul album s-a vândut în peste 5,6 milioane de copii în întreaga lume, Mika primind astfel premiul BRIT pentru "Best British Breakthrough Artist" și o nominalizare la premiile Grammy. "The Boy Who Knew Too Much", apărut în 2008, include single-ul "We Are Golden", care debutează pe locul 4 în clasamentul britanic. Urmează apoi "The Origin of Love" (2012), clasat pe prima poziție în topul albumelor din Franța, și "No place in Heaven" (2015).

Citește mai multe despre Mika
Videoclipuri cu Mika
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE