Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Mika a lansat "Popular Song" ft. Ariana Grande - VIDEOCLIP

Mika a lansat cel de-al doilea single de pe albumul "The Origin of Love". Piesa se numește "Popular Song" și este interpretată în duet cu Ariana Grande.

Publicat

pe

Secvență clip "Popular song" - Mika și Ariana Grande
Secvență clip "Popular song" - Mika și Ariana Grande

Mika a lansat cel de-al doilea single de pe albumul "The Origin of Love". Piesa se numește "Popular Song" și este interpretată în duet cu Ariana Grande, actriță americană cunoscută pentru rolul Cat Valentine din serialul "Victorious". Melodia a fost compusă de Mika în colaborare cu Priscilla Renea, Mathieu Jomphe și Stephen Schwartz.

Secvență clip "Popular song" - Mika și Ariana Grande

Secvență clip "Popular song" - Mika și Ariana Grande

Deși în varianta inițială a "Popular Song" Mika interpretează piesa în duet cu Priscilla Renea, artistul britanic s-a hotărât în final să schimbe sound-ul melodiei și să o coopteze pe Ariana Grande. Având la rădăcini piesa din musicalul "Wicked", noul single încearcă să reproducă succesul de care s-a bucurat "Grace Kelly" și "We Are Golden". Dacă în versiunea originală ,"Popular Song" are un tempo mai alert și o parte instrumentală mai dură, versurile conținând cuvinte precum "Shit"și "Bitch", în varianta modificată aranjamentul a fost schimbat complet, pasajele licențiose fiind scoase.

"Popular Song" a fost extras de pe albumul "The Origin of Love", ce a fost lansat pe data de 17 septembrie în Franța și pe 8 octombrie în UK. Pentru acest material discografic, Mika a lucrat cu Greg Wells, Dan Wilson, Benny Benassi și Klas Ahlund, care au contribuit atât la compoziție, cât și la producție. Legat de temele abordate, artistul a precizat că acest album este mult mai serios și că tratează anii maturității, păstrând totodată tonul optimist. În ceea ce privește sound-ul, Mika a declarat într-un interviu că a avut drept sursă de inspirație muzica celor de la Daft Punk și Fleetwood Mac.

Mika ft. Ariana Grande - "Popular Song"

Tracklist  "The Origin of Love"

Origin of love

Origin of Love - Mika

  1. "Origin of Love"
  2. "Lola"
  3. "Stardust"
  4. "Make You Happy"
  5. "Underwater"
  6. "Overrated"
  7. "Kids"
  8. "Love You When I'm Drunk"
  9. "Step with Me"
  10. "Popular Song" (featuring Priscilla Renea)
  11. "Elle me dit"
  12. "Heroes"
  13. "Celebrate" (featuring Pharrell Williams)

Trending