Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Whitesnake
INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc"

Videoclip oficial: MIKA - Talk About You

Mika a lansat videoclipul noului single ”Talk About You”. Piesa cu un ritm săltăreț, tipic artistului, este extrasă de pe albumul “No Place In Heaven“, ce va apărea pe piață în luna iunie.

Talk About You” este noul single Mika ce ne reaminește motivul pentru care muzica sa a reușit mereu să se diferențieze de ceea ce se află în topuri. Pentru această compoziție, prima dezvăluită de pe albumul “No Place In Heaven“, Michael Holbrook Penniman (MIKA) a colaborat cu Johan Carlsson, Ross Golan, Danio Farina, Enzo Ghinazzi, Daniele Pace, Michael Edwin Hawker și Ivor Raymond. Videoclipul piesei a fost regizat de KT Auleta și este în ton cu optimismul transmis de linia melodică.

Cel de-al 4-lea material de studio Mika, ”No place in Heaven”, va fi lansat pe 15 iunie 2015. Materialul poate fi precomandat deja de pe iTunes la prețul de 11.99 dolari.

Tracklist ”No place in Heaven” - Mika:

 1. Talk About You
 2. All She Wants
 3. Last Party
 4. Good Guys
 5. Oh Girl You’re the Devil
 6. No Place In Heaven
 7. Staring At the Sun
 8. Hurts
 9. Good Wife
 10. Rio
 11. Ordinary Man
 12. Promiseland (Bonus Track)
 13. Porcelain (Bonus Track)
 14. Good Guys, Night Time Mix (Bonus Track)

Mika a devenit cunoscut după ce piesele “Relax Take It Easy” (2006) și “Grace Kelly” (2007) au ajuns Number One în topurile din Marea Britanie.“Life in Cartoon Motion”( 2007), albumul său de debut, i-a adus atât un număr foarte mare de fani, cât și aprecierile criticilor, care l-au comparat cu artiști precum Freddie Mercury, Scissor Sisters, Elton John, Robbie Williams sau David Bowie.

Primul album s-a vândut în peste 5,6 milioane de copii în lume, Mika primind astfel premiulBRIT pentru “Best British Breakthrough Artist” și o nominalizare la premiile Grammy. “The Boy Who Knew Too Much”, apărut în 2008, include single-ul “We Are Golden”, care debutează pe locul 4 în clasamentul britanic. Urmează apoi ”The Origin of Love” (2012), clasat pe prima poziție în topul albumelor din Franța.

Citește mai multe despre Mika
Videoclipuri cu Mika
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE