Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Sepultura

Sepultura și-a început activitatea în 1984, în perioada de glorie a metalului, în Belo Horizonte, Brazilia. Trupa este o forță majoră a thrash metalului, îmbinând totodată influențe de hardcore punk și industrial metal. Cu 13 materiale discografice de studio la activ, brazilienii au vândut milioane de albume în cei 30 de ani de carieră. Albume de succes precum „Arise” (1991), „Chaos A.D.” (1993) și „Roots” (1996) au intrat în cultura muzicală a oricărui iubitor al genului, iar piese precum „Roots, Bloody Roots”, „Arise”,”Refuse Resist”,”Ratamahatta”,”Territory” și „Attitude” se regăsesc în playlistul oricărui fan al muzicii metal, de mai bine de 30 de ani. Componența actuală a trupei este Andreas Kisser – chitară, Paulor Jr. – bass, Eloy Casagrande – tobe și Derrick Green la voce, solistul trupei din 1997, după plecarea lui Max Cavalera.

Următoarele evenimente cu Sepultura

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Sepultura

Metalhead Meeting 2017: Sepultura şi Cradle of Filth ne-au adus emoţii întunecate şi mosh pit ca pe vremuri

Vremea caniculară nu a speriat niciodată rockerii hardcore, lucru confirmat de faptul că Arenele Romane au fost pline în weekendul 24 - 25 iunie. Acolo a avut loc Metalhead Meeting 2017, la care am participat în ziua 2, pentru a asculta live Sepultura şi Cradle of Filth după mai bine de un deceniu.

Sepultura lansează albumul "Machine Messiah", după cea mai lungă pauză din istoria trupei

Sepultura a ales ziua de vineri treisprezece pentru a lansa albumul "Machine Messiah", după cea mai lungă pauză din istoria trupei braziliene. Acesta este albumul cu numărul paisprezece și cel mai nou release de la "The Mediator Between Head and Hands Must Be the Heart" din 2013.

Derrick Green, solistul Sepultura, în concert la Metalhead Meeting pe 7 iunie 2014

Derrick Green, Sepultura: "Ca trupă, trebuie să crești odată cu cei cărora te adresezi"

Brazilienii de la Sepultura vor reveni în România pe 24 noiembrie 2015 pentru un concert ce va încununa trei decenii de thrash metal de calitate. Pentru o scurtă “încălzire”, am stat puțin de vorbă cu solistul Derrick Green, via email.

Concert Sepultura la București - Program, reguli de acces și măsuri de siguranță

Sepultura, una dintre cele mai mari trupe ale scenei metal internaționale, revine în România pe 24 noiembrie. Concertul va avea loc la Arenele Romane și va fi deschis de Hatemode și Krepuskul. În articol puteți consulta programul, regulile de acces și măsurile de siguranță pentru acest eveniment.

Sepultura revine la București pentru a sărbători 30 de ani de activitate

Sepultura, una dintre cele mai mari trupe ale scenei metal internaționale, revine în România pe 24 noiembrie. Concertul va avea loc la Arenele Romane și va marca aniversarea a 30 de ani de activitate a formației.

Poze concert Sepultura la Arenele Romane pe 7 iunie 2014

Editia a doua a Metalhead Meeting s-a desfasurat sambata, 7 iunie 2014, la Arenele Romane din Bucuresti. Au concertat formatiile Sepultura, Moonspell, Arkona, Last Hope, Last Hope, Diamonds Are Forever si Endsight.

Sepultura

Program și reguli de acces la METALHEAD MEETING

METALHEAD Meeting 2014 isi deschide portile sambata, 7 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti. Accesul va fi posibil incepand cu ora 17.00, concertele vor incepe la ora 17.30, iar festivalul se va incheia in jurul orei 1.00. Urmariti regulile de acces si schema locului.

Sepultura

Sepultura - "Da Lama ao Caos" - VIDEOCLIP

Sepultura a lansat pe 25 octombrie 2013 cel de-al 13-lea material discografic, intitulat "The Mediator Between the Head and Hands Must Be the Heart". Trupa continuă promovarea discului și a lansat videoclipul piesei "Da Lama ao Caos".

S-au pus în vânzare biletele Meet&Greet la Metalhead Meeting

Metalhead Meeting 2014 ofera fanilor posibilitatea de a se intalni cu trupele preferate, in cadrul festivalului ce va avea loc pe 7 iunie, la Arenele Romane. Astel, incepand cu data de 13 mai, de la ora 10.00, vor fi puse in vanzare biletele Meet&Greet, la pretul de 250 de lei.

Moonspell este al doilea headliner confirmat pentru Metalhead Meeting

Moonspell este al doilea headliner care va cânta la festivalul Metalhead Meeting. Evenimentul va avea loc pe 7 iunie la Arenele Romane din București iar până în prezent au mai confirmat formațiile Sepultura (headliner), Last Hope și Endisght.

Sepultura este primul headliner confirmat pentru Metalhead Meeting

Ediția a doua a Metalhead Meeting va avea loc sâmbată, 7 iunie 2014 la Arenele Romane din București. Primul headliner anunțat este formația Sepultura, aflată în turneul de promovare al celui mai recent material discografic - "The Mediator Between Head and Hands Must Be the Heart", lansat anul trecut.

Sepultura a lansat clipul "The Vatican" - VIDEOCLIP

Sepultura a lansat pe 25 octombrie cel de-al 13-lea material discografic intitulat "The Mediator Between the Head and Hands Must Be the Heart". Primul videoclip de promovare este piesa " The Vatican".

Sepultura a lansat "The Age Of The Atheist" - AUDIO

Sepultura va lansa pe 25 octombrie cel de-al 13-lea material discografic intitulat "The Mediator Between the Head and Hands Must Be the Heart". Primul single de promovare este piesa "The Age Of The Atheist".

Rock Evolution Festival 2012

Sepultura și Biohazard concertează la Rock Evolution Festival 2012

Festivalul Rock Evolution va avea loc în perioada 13-15 iulie în cadrul Tancodromului din Oradea. Head-linerii acestei ediţii sunt Sepultura, Unearth şi Biohazard, iar afişul îi mai cuprinde pe DeathAngel, Three... Continuare »

Top 5 piese pe care să nu le asculți la volan! Voi ce alte propuneri aveți?

Oprești regulamentar la semafor, că-i roșu. Lângă tine oprește o mașină, evident albă, evident mai scumpă ca a ta, evident cu cel puțin zece cruciulițe atârnate la oglindă și probabil... Continuare »

sepultura

Sepultura lansează "Kairos" anul acesta!

Rockerii brazilienii de la Sepultura au anunțat apariția lui "Kairos", cel de-al 12 lea material de studio al lor în cursul acestui an. Albumul a fost înregistrat în São Paulo... Continuare »

CLOSE
CLOSE