Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert Sepultura la București - Program, reguli de acces și măsuri de siguranță

Sepultura, una dintre cele mai mari trupe ale scenei metal internaționale, revine în România pe 24 noiembrie. Concertul va avea loc la Arenele Romane și va fi deschis de Hatemode și Krepuskul. În articol puteți consulta programul, regulile de acces și măsurile de siguranță pentru acest eveniment.

Publicat

pe

Sepultura

ACCES:

Porțile Arenelor Romane se deschid la ora 19:00, iar concertele încep la ora 20:00.

Accesul se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane (cea mare, standard, de jos) și fiecare categorie de bilet va avea câte un coridor special. Accesul se face începând cu ora 19:00, dar publicul poate veni la orice oră, porțile fiind deschise până la finalul concertului.

Accesul în perimetrul evenimentului este permis pe baza unui bilet valid. Posesorii de bilete War Territory (Golden Circle) primesc o brățară cu care vor intra în zona dedicată. Odată intrați în incinta Arenelor Romane, nu puteti părăsi locația decât în caz de urgență. În caz contrar va trebui să cumpărați un alt bilet.

Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit și este permis doar dacă aceștia sunt însoțiți de unul dintre părinți, posesor al unui bilet valid. De asemenea, organizatorii recomandă, pentru a înlătura orice dubii, prezentarea la intrare a unui act doveditor al vârstei copilului (copie). Vă recomandăm să aduceți căști speciale pentru protecția auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici.

Accesul minorilor cu vârste sub 14 ani este permis pe bază de bilet și doar însoțiți de un adult posesor de bilet valid.

INFORMAȚII UTILE:

În zona de concert, NU este permis accesul cu:

  • arme sau obiecte periculoase
  • alcool sau alte bauturi si alimente din exteriorul zonei de festival.
  • materiale inflamabile, canistre pe gaz sau masini de gatit de orice fel
  • umbrele (concertul are loc în cort încălzit)
  • aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil);
  • aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.
  • animale de companie

De asemenea, nu vor fi puse la dispoziție zone pentru depozitarea obiectelor de valoare.

Vânzarea de produse se face pe baza de jetoane care pot fi cumpărate din zonele special amenajate. Publicul este rugat să solicite bonul fiscal. Pe lista produselor comercializate va fi: bere, apă, diverse sucuri, long drink-uri, energizante, cafea, hotdog, nachos, popcorn și multe altele. De asemenea, unele trupe vor veni cu merch.

PROGRAM:

  • OPEN DOORS: 19:00
  • HATEMODE: 20:00 - 20:40
  • KREPUSKUL: 21:00 - 21:40
  • SEPULTURA: 22:00 - 00:00

MĂSURI DE SIGURANȚĂ:

Pentru a avea parte de un concert în siguranță, Arenele Romane au acum 4 ieșiri de urgență în cort (cu săgeți verzi pe harta de mai jos). În total sunt 6 căi de ieșire, la care se adaugă încă una în spatele scenei.

  • Hartă Arenele Romane

    Hartă Arenele Romane

  • Hartă Arenele Romane
  • De asemenea, vor fi prezenți 2 pompieri și stingătoare de incendiu de jur împrejurul cortului (se observă în poza de mai sus, cu rosu).
  • La locatie va fi prezent un cort de prim ajutor oferit de BlackHawk Security, care vor asigura și paza și protecția la eveniment. Vor fi oameni de pază la toate ieșirile de urgenșă din cort. Două dintre ele duc în gangurile clasice, iar patru dintre ele pe scările care urcă înspre ieșirile de urgență, către coronament și dau în parc.
  • S-a instalat iluminat automat în cazul unei căderi de curent.
  • Înainte de fiecare concert vor fi ședințe de PSI cu tot stafful și echipele care lucrează la concert.
  • De asemenea, cortul este dintr-un material ignifug.
  • Capacitatea la acest concert va fi limitată la 1500 de persoane.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Afiș Sepultura Concert Arenele Romane 2015
Concerte marți, 24 noiembrie 2015

Sepultura

Loc
Arenele Romane
Comentează

Concerte & turnee

Sepultura se retrage din muzică după 40 de ani de carieră; Anunţă turneu de adio în 2024

O veste tristă vine în decembrie 2023 pentru fanii muzicii thrash: Sepultura a decis să se retragă din muzică, după 40 de ani de activitate. Grupul braziliano-american va încheia o poveste epică în metal cu un turneu de adio în 2024. Avem detalii mai jos.

Publicat

pe

Sepultura@Metalhead Meeting 2017 │ FOTO: Florin Matincă / Metalhead

Cariera Sepultura e împărţită în două: etapa de 20 de ani cu Max Cavalera şi etapa de 20 de ani cu Derrick Green la voce. Legendele metalului din Brazilia au anunţat o serie de concerte de adio în 2024 şi putem doar să sperăm că vor ajunge şi în România. Personal i-am văzut la noi în 2003 la Arenele Romane, când de abia venise Green în postura de solist şi a ieşit iureş.

Apoi au mai fost de câteva ori la noi şi ţin minte că i-am văzut alături de Cradle of Filth la Arenele Romane în 2017. Sepultura mai are un plan pentru a încheia în glorie cariera: va înregistra 40 de piese live în 40 de oraşe diferite pentru a lansa o super compilaţie cu cele mai încărcate de energie momente de pe scenă.

Iată şi mesajul transmis de grup:

Sepultura a ajuns la final de drum şi a ales să plece cu o moarte planificată. Pe parcursul următoarelor 18 luni vom sărbători 40 de ani de existenţă împreună, alături de fanii noştri loiali în cadrul unui turneu de adio, care va parcurge întregul glob. Va fi o sărbătorire a trecutului şi a prezentului pentru o ultimă dată.

După 4 decenii pline de suişuri şi coborâşuri, după ce am vizitat 80 de ţări şi nenumărate culturi, am avut şansa să devenim mesagerii Braziliei spre lume şi să răspândim culorile şi ritmurile noastre în toată lumea. Cu cel mai nou album de studio, "Quadra", o încununare a carierei noastre, am adăugat un capitol de neuitat urmat de experienţă SepulQuarta, care ne-a ajutat să depăşim vremurile grele ale pandemiei.

Sepultura are planificate concerte în 2024 în Franţa, Germania, Olanda, Belgia, UK, Irlanda, Ungaria, Austria, Cehia.

Trupa groove metal şi thrash metal lua fiinţă în 1984, fondată de fraţii Igor Cavalera şi Max Cavalera. Max a plecat în 1996 şi Igor în 2006. Grupul a lansat 15 albume de studio şi a vândut 3 milioane de albume doar în SUA, iar global 20 de milioane.

Citește în continuare

Trending